ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023


ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!
       Καθημερινά δέχομαι πολλά τηλεφωνήματα και πάνω απο εκατό μηνύματα για το «τι και πως βλέπω τις τοπικές εκλογές» εδω στην Νέα Φιλαδέλφεια.
       Είναι αλήθεια.
       Ειχα δηλώσει πως θα μείνω αμέτοχος μέχρι και λίγες ημέρες πριν από την κάλπη. Επειδή ομως ο κόσμος της πόλης μας με παρότρυνε να πάρω «οχι αύριο αλλά χθες θέση», ομολογώ πως ηρθε η ωρα να σχολιάσω τις τοπικές εκλογές.
       Προσωπικά θα προσπαθήσω να αποφύγω τα...πολιτικάντικα! 
       Θα είμαι οσο μπορώ ειλικρινής πέρα για πέρα και ελπίζω να μη θυμώσουν κάποιοι. Όλοι άλλωστε δεν λένε πως αγωνίζονται για το καλό του τόπου τους; Λοιπόν.
       Απο την αρχή να ξεκαθαρίσω για να προλάβω κάποιους. ΠΟΤΕ δεν με ενδιέφερε το αξίωμα του δημάρχου. Και φυσικά οταν και απο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μου το πρότειναν πολλάκις απάντησα με ευγένεια πάντα ΟΧΙ!
       Στη σημερινή κατάσταση έτσι οπως εχει διαμορφωθεί. Ο κόσμος της Νέας Φιλαδέλφειας δείχνει πως επιθυμεί και θέλει ΑΛΛΑΓΗ! Πέρασαν 4 χρόνια χωρίς να γίνει κάτι το αξιόλογο για την πόλη. Βέβαια έγιναν πολλά στην παράταξη που για 4 χρόνια κράτησε την τύχη της πόλης μας. Και ισως γι’αυτό να μην μπόρεσαν οι υπεύθυνοι να κάνουν πράξη οσα είχαν υποσχεθεί! Ετσι δεν υπάρχει επαναλαμβάνω αξιόλογο έργο για να μας παρουσιάσουν!
       ΑΛΛΑΓΗ λοιπόν ζητάει ο κόσμος. Και πιστεύω οι άλλες παρατάξεις να καταφέρουν να δουν το πρόβλημα και να δωσουν την νίκη της ΑΛΛΑΓΗΣ που επιθυμεί ο λαός.
        Ας σταματήσουν τα όποια μεταξυ τους μικροπροβλήματα και τη δεδομένη στιγμή βοηθώντας ο ένας τον άλλον να πάρουν στα χέρια τη δημαρχία για το καλό της πόλης, της Νέας Φιλαδέλφειας.
        Προσωπικά θα μιλήσω και με τους δυο και πιστευω να βρεθεί μια λύση.
        Ο λαός της Νέας Φιλαδέλφειας ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ και αυτό μετράει.
Γιώργος Κοντονής 
                                   Σημ.Συντ. Αύριο περισσότερα

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου