Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΕΚ!

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023



ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΑΕΚ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 2-1 ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!
• ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΑΝΟ 
   ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
   Φαίνεται πως το γκολ που δέχθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ την...ξύπνησε! Χωρίς να χασει χρόνο ανέλαβε την πρωτοβουλία και δεν ηταν λίγες οι φορές που πάτησε στην εστία του Παναθηναϊκου χωρίς βέβαια και να αξιοιποιήσει τις ευκαιριλες που της παρουσιάστηκαν! 
   Οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν ποιο δυνατά και πολλές φορές και σκληρά, σκληροτράχηλα με αποτέλεσμα να υπάρχει φόβος τραυματισμού. Ο Ιταλός διαιτηής θα μπορούσε στο δεύτερο ημίχρονο να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γαλανόπουλο για την γονατιά στο Ματσίνι.
    Ειναι αλήθεια πως στο πρώτο ημίχρονο είδαμε εκπληκτική μπάλα. Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο. Παρόλο αυτά και παρα το γεγονός πως οι παίκτες ηταν κουρασμένοι και στο δεύτερο ημίχρονο δεν έλειψαν οι μονομαχίες!
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0!
    Ηταν το 9 λεπτό και σε μια ακόμη οργανωμένη επίθεση του Παναθηναϊκού, ο Τζουρισιτς βρέθηκε με την μπάλα σε πλαγιά. Έπιασε δυνατό σουτ και απο δύσκολη θέση εστειλε την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Στάνκοβιτς ανοίγοντας το σκορ για τον Παναθηναϊκό.
    Στα αμέσως εοινενα λεπτα ο Γκαρσία βρέθηκε δυο φορές κοντά στην ισοφάριση αλλα ο Μπρινιόλι ο Ιταλός πορτιέρο και τις δυο φορές του το αρνήθηκε!
Η  ΑΕΚ 1-1!
    Η ΑΕΚ που μετά το 1-0 ανέβασε στροφές και υστερα απο πολλές χαμένες ευκαιρίες κατάφερε στο 37 με τον Τσούμπερ με πλασαριστό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Μπρινιόλι ισοφαρίζοντας σε 1-1! Οι Παναθηναϊκοί ζήτησαν φάουλ αλλά όπως έδειξε ο VAR ρέφερι δεν υπήρξε φάουλ.
     Στο 63´σε ένα σκληρό με το γόνατο μαρκάρισμα του Γαλανοπούλου (εδω του χαρίστηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ιταλός διαιτητής. Μάλιστα αμεσως μετά ο,προπονητής της ΑΕΚ αντικατέστησε τον Έλληνα ποδοσφαιριστή!) στον Ματσίνι. Αμεσως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άρχισαν να φωνάζουν απαράδεκτα συνθήματα και ύβρεις.
Η ΑΕΚ 1-2!
    Ήταν το 69 λεπτό και σε μια αντεπίθεση της ΑΕΚ ο Πινέδα κατάφερε να σημειώσει γκολ, το οποίο με υπόδειξη του βοηθού ακύρωσε ο διαιτητής, ως οφσάιντ, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο είχε στην φανέλα του το σήμα της FIFA, ενω στο δεύτερο οχι! Το γκολ μέτρησε με την βοήθεια του VAR ρέφερι! Με αυτο τον τρόπο η ΑΕΚ προηγήθηκε στο σκορ. 
      Παρά τις προσπάθειες τους και των δυο το σκορ δεν άλλαξε. Και έτσι η ΑΕΚ νίκησε στο Αθηναϊκό ντέρμπυ τον Παναθηναϊκό!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου