ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ!

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023






ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ 
ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Πάει πέρασε και η κλήρωση!
      Τώρα τα κεφάλια κάτω.
      Δουλειά για να μην έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα. Και φυσικά να μην πάνε χαμένοι οι κόποι των προκριματικών αγώνων και για τις 4 ομάδες μας.
      Βέβαια η κλήρωση δεν ήταν με το μέρος των ομάδων μας. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πετάξουν…λευκή πετσέτα! Αντίθετα θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση! Δύσκολη ναι. Ακατόρθωτη όχι! Όλα λοιπόν παίζονται!
      Απαιτητικός ο όμιλος του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες θα βρουν απέναντί τους την κάτοχο του Conference League, Γουέστ Χαμ και την περσινή... γνώριμη Φράιμπουργκ, καθώς και την άπειρη Μπάτσκα Τόπολα από τη Σερβία στο 1ο γκρουπ.
      Ο Παναθηναϊκός απέφυγε τα χειρότερα. Μετέχει ασφαλώς σε έναν ζόρικο όμιλο, αφού θα βρει απέναντί του τις Βιγιαρεάλ, Ρεν και Μακάμπι Χάιφα στο 6ο γκρουπ.
      Η ΑΕΚ από την άλλη Από την άλλη, είχε ίσως τη χειρότερη δυνατή κλήρωση. Μια κλήρωση δύσκολη, καθώς στον 2ο όμιλο θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, τη Μαρσέιγ και την Μπράιτον! 
       Να υπογραμμίσουμε πως παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνάντηση, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ. Πέρυσι κόντρα στην οποία μέτρησε μία ισοπαλία και μία ήττα. Η ΑΕΚ από τη μεριά της να κοντράρεται με τους Μασσαλούς, που απέκλεισε στα προκριματικά του Champions League ο Παναθηναϊκός!
        Ο ΠΑΟΚ ΔΥΣΚΟΛΑ
        Η Ελληνική ομάδα, ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον 7ο όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ και θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Φραγκφούρτης, το Ελσίνκι και την Αμπερντίν. Έχει δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πιστεύω πως με λίγη τύχη θα τα καταφέρει και θα προκριθεί.
        Τώρα πρέπει να σημειώσουμε ότι η έδρα του τελικού του Conference League για το 2024, θα είναι η OPAP Arena μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA. Γι’ αυτό καλεσμένος στη σημερινή κλήρωση ήταν ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ προβλήθηκε στο video wall βίντεο με κορυφαίες στιγμές του Δέλλα και της Εθνικής Ελλάδος στον δρόμο προς την κατάκτηση του Euro 2004. Συγκεκριμένα το γήπεδο της ΑΕΚ, αφού πέρασε με επιτυχία όλους τους σχετικούς ελέγχους, πήρε το πράσινο φως προκειμένου να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου του 2024! 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου