ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ!

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023






ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ
ΙΣΟΠΑΛΟ 1-1 ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ 
ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Το πάλεψαν!
       Το ήθελαν και οι δυο! 
       Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός 
       Τελικά τα μοιράστηκαν όλα. Γκολ και βαθμούς!
       Βέβαια όταν βγήκαν-αντικαταστάθηκαν οι Ποντένσε και Φορτούνης αλλά και ο Μασούρας ο Ολυμπιακός έχασε τη συνοχή του.
        Η Ένωση όχι ότι δεν ήταν καλή, αλλά τούτη η ομαδα όπως την παρέταξε ο Αλμέιδα έδειξε πως Δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΑΕΚ! Έκανε λάθη και έδειξε εκνευρισμό! Ένα μεγάλο κατά την άποψη μου λάθος που έκανε ήταν η μη χρησιμοποίηση του Τζίνι, ο οποίος αναστάτωσε πολλές φορές την δεξιά πτέρυγα των ερυθρολεύκων! Φάνηκε πως ο Αργεντινός προπονητής είχε στο μυαλό του το παιχνίδι της Πέμπτης στην Αγγλία! 
        Ο Πορτογάλος διαιτητής δεν ηταν καλός!  Εδωσε πολλά αντίθετα φάουλ. Βέβαια προσπάθησε να αποφύγει τα μεγάλα λάθη! Ευτυχώς που τον βοήθησε πολύ ο ρέφερι VAR!
        Το 1-1 θεωρείται και είναι δίκαιο.
ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΝΤΙΑΣ ΕΙΔΕ!
       Ήταν το 13 λεπτό. Και ο Πορτογάλος διαιτητής έδειξε πέναλτυ σε θεατρική παράσταση του Ρότα σε μαρκάρισμα του Κίνι! Ευτυχώς που ο VAR ρέφερι κάλεσε τον Ντίας να δει την…θεατρική φάση και ακύρωσε την πρώτη του απόφαση. Στη συνέχεια και ενώ έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Ρότα κάτι που του το θύμισε ο Φορτούνης. Όμως ο Ντίας έδειξε κάρτα στον αρχηγό του Ολυμπιακού.
ΓΚΟΛ ΔΩΡΟ!
       Στο 22’ η ΑΕΚ έπαιζαν ωραία την μπάλα στα δεξιά και έστρωσαν στον αμαρκάριστο Πόνσε που από κοντά έκανε το 1-0! Ήταν ένα…δώρο της άμυνας του Ολυμπιακού!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-1
      Ήταν το 38 λεπτό και ο Φορτούνης έδωσε στον Ποντενσε ο οποίος αφού χόρεψε στην κυριολεξία την άμυνα της ΑΕΚ έκανε ωραία σέντρα πάσα και έδωσε την ευκαιρια στον Ελ Κααμπί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Στάνκοβιτς ισοφαρίζοντας σε 1-1!
       Στα πρώτα  22 λεπτά η ΑΕΚ είχε απόλυτη κυριαρχία και έφερε αναστάτωση στην άμυνα του Ολυμπιακού! Από το σημείο αυτό και μετά οι ερυθρόλευκοι με πρωταγωνιστές τον τον Φορτούνη τον Ποντενσε, τον Καμαρά και τον Μασουρα αναστάτωσαν την άμυνα της ΑΕΚ και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα!
ΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΡΕΦΕΡΙ VAR
       Στο 57’ ο Πινέδα έστρωσε την μπάλα με το χέρι και έδωσε στον Αραούχο ο οποίος την έστειλε στα δίκτυα. Ο Ντίας έδειξε σέντρα αλλά ο συμπατριώτης του ρέφερι VAR τον κάλεσε να δει την φάση! Έτσι για δεύτερη φορά πήρε πίσω την απόφαση του δίνοντας το φάουλ!

       Με μια προσθήκη αυτή του Ποντέσε ο Ισπανός προπονητής παρέταξε την ομάδα του Ολυμπιακού στο ντερμπυ με την ΑΕΚ

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου