ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2023



Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ 0-2
ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-2!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Παίζοντας με δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός για περίπου 25 λεπτά μετά την άδικη -όπως όλα δείχνουν- αποβολή του Ντόη και της αλλαγής των πλάνων από τον Μαρτίνεθ η πρωτάρα Τόπολα μείωσε 1-2 και στο 90’ ισοφάρισε 2-2 που πανηγυρίστηκε από όλους πάγκο και κερκίδα της Σερβικής ομάδας, σαν να ήταν νίκη!!  
       Στα πρώτα 15 λεπτά ο Ολυμπιακός πάτησε πολλές φορές την περιοχή της Σερβικής ομάδας χωρίς και να καταφέρει να σκοράρει.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-1
       Ήταν το 16 λεπτό και ο Ολυμπιακός αξιοποίησε την υπέροχη του. Ο Ποντένσε από τα δεξιά αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έκανε γλυκιά σέντρα και ο Μασούρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εστία της Τοπόλα σημειώνοντας το 0-1 για τους ερυθρόλευκους.
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 0-2!
       Στο 57 λεπτό και σε οργανωμένη επίθεση των ερυθρολεύκων, ο Ποντένσε  που πήρε την μπάλα ύστερα από συνεργασία Μασούρα Φορτούνη, με συρτό δυνατό σουτ την στέλνει στα δίκτυα της εστίας του Ίλιτς σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού!
ΝΤΑΚΟΒΑΤΣ ΚΑΙ 1-2!
       Δεν πρόλαβε ο Ολυμπιακός να κάνει τις αλλαγές και σε ξαφνική αντεπίθεση ο Ντάκοβιτς από τα αριστερά και μετά από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού πλασάρει τον Πασχαλάκη μειώνοντας σε 1-2 στο 63 λεπτό!
ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΗ
       Στο 71 λεπτό ο Ντόη έριξε το Γιοβάνοβιτς. Ο Γάλλος διαιτητής θεώρησε ότι ήταν ο Σέρβος παίκτης σε θέση γκολ και έδειξε κόκκινη κάρτα στον Έλληνα παίκτη!
ΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ 2-2!
       Ύστερα από σέντρα με δυνατό σουτ του Πάντοβιτς στο 90’ η Τοπόλα κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 από ελεγχόμενη θέση οφσαιντ! Ο VAR ρέφερι έδειξε με τις γραμμές πως για…μισό παπούτσι του Ροντινέι ο σκόρερ δεν ήταν οφσαιντ!!!
       Με τούτα και με εκείνα ο αγώνας έλειξε ισόπαλος 2-2! Ένα αποτέλεσμα που αδικεί τον Ολυμπιακό που έδειξε πως είχε την νίκη! 
       Ο αγώνας κρίθηκε μετά την άδικη όπως όλα έδειξαν αποβολή του Ντόη στο 71 λεπτό! Η κόκκινη κάρτα ήταν υπερβολική!
       Ο Ισπανός προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε τις επιλογές του και παρέταξε τον Ολυμπιακό στη Σερβία με ότι καλύτερο και ετοιμοπόλεμο έμψυχο υλικό έχει αυτή την στιγμή.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου