ΣΚΛΗΡΟΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023



ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΠΟΛΕΛΟΣ
    (Ανταπόκριση από το Ισραήλ);
       «Θα τους σβήσουμε από τον χάρτη»! Με αυτό το πνεύμα συνεχίζεται ο πόλεμος εκεί στην Μέση Ανατολή. 
       Είναι ένας πόλεμος αδυσώπητος! Ένας πόλεμος που δεν θα τελειώσει εάν το Ισραήλ δεν ελευθερώσει τους αιχμάλωτους που η Χαμάς έπιασα και μάλιστα έχει τοποθετήσει ως ασπίδα σε σημεία της Γάζας για να αποφύγει την εισβολή των Ισραηλινών!
       Απόψε ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε κτίριο κατοικιών στον πυκνοκατοικημένο προσφυγικό καταυλισμό Τζαμπαλίγια στη βόρεια Γάζα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 45 άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες! Όπως μεταδίδεται από το σημείο ο βομβαρδισμός που σημειώθηκε αργά το απόγευμα έπληξε το κέντρο του καταυλισμού Τζαμπάλια. Να πούμε πως το κτίριο ήταν γεμάτο με δεκάδες ανθρώπους, ορισμένοι από τους οποίους διέφυγαν από προηγούμενες επιθέσεις την ώρα της αεροπορικής επιδρομής.
         Σε αυτό τον άγριο πόλεμο ο αριθμός, ο μέχρι στιγμής απολογισμός ποιο σωστά των επιθέσεων που έχουν εξαπολύσει από το Σάββατο οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις στην πολιορκούμενη Λωρίδα της Γάζας ανέρχεται σε 1.537 νεκρούς και 6.612 τραυματίες, ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα. Στη σχετική ενημέρωση, υπογραμμίζεται ότι μεταξύ των νεκρών είναι 500 παιδιά και 276 γυναίκες.
          Ουδείς γνωρίζει το πότε θα ξεκινήσει η «επιχείρηση εδάφους». Η εισβολή των Ισραηλινών στην Γάζα. Σύμφωνα με τους ανταποκριτές μέχρι και τις πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, δεν είχε ξεκινήσει η χερσαία επιχείρηση των ισραηλινών δυνάμεων, παρά το γεγονός ότι χιλιάδες Ισραηλινοί στρατιώτες βρίσκονται στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας.
         Ο Θεός να βάλει το Χέρι Του και να τελειώσει αυτός ο σκληρός και απάνθρωπος πόλεμος!










0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου