ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ...

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023







ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ!
    Θέλω από την αρχή να ξεκαθαρίσω πως είμαι κατα της βίας όποια κι’αν είναι και από οπουδήποτε και αν προέρχεται! 
    Στο ντερμπυ, στο Ελληνικό «Ελ κλάσικο» ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη χωρίς να φταίει βρέθηκε αυτή τη στιγμή κατηγορούμενος επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι πέταξαν κροτίδες όχι την ώρα της ισοφάρισης αλλά κάποια λεπτά (δυο ή τρία) μετά! 
    Ακόμη και η κάμερα δεν έδειξε το συνέβη. Πως συνέβη! Είδαμε όλοι έναν παίκτη, τον Ισπανό Χουανκαρ να βρίσκεται ακίνητος στο έδαφος! Οι κάμερας τιυ γηπέδου μπορεί να δείξουν τι εγιβε. Και ουδείς δικαιούται να βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα!
    Το γεγονός της άμεσης αποχώρησης από τον αγωνιστικό χώρο του Παναθηναϊκού δείχνει πως έγινε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη! Λες και το περίμενε…
     Για να δούμε τι έγραψε στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής και ο γιατρός του αγώνα ο οποίος όπως τονίζει ο επίσημος Ολυμπιακός υπάρχουν φωτογραφίες που τον δείχνουν νε κασκόλ του Παναθηναϊκού να παρακολουθεί τους αγώνες του και ύστερα θα πάρουμε θέση!  
    Όλα εξετάζονται! Ακόμη και η περίπτωση προβοκάτσιας!
     Ας μη βιαστούμε λοιπόν…
    Αφού πέρασαν τα πρώτα 15 λεπτά στα οποία και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να δείξουν τι θέλουν… Ο Ολυμπιακός είχε κατοχή αλλά ο Παναθηναϊκός έφθασε δυο φορές κοντά στο γκολ στο 15 και 17! 
ΓΚΟΛ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1!
    Ότι δεν πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο δίλεπτο αυτό το πέτυχε στο 28 λεπτό. Ο Παλασιος κτύπησε το φάουλ και ο Βαγιαννίδης μέσα από 4 αμυντικούς του Ολυμπιακού κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Ολυμπιακού κάνοντας το 0-1 για τον Παναθηναϊκό! Η άμυνα του Ολυμπιακού που δεν μπόρεσε να σταθεί στις δυσκολίες του πρώτου ημιχρόνου έκανε αρκετά λάθη. Πρέπει να πούμε πως ο Ολυμπιακός που έπαιζε με λάθος τακτική προσπάθησε να ισοφαρίσει. Όμως δεν τα κατάφερε. 
ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ 1-1!
      Ήταν το 49 λεπτό και ο Ποντένσε έδωσε ωραία πάσα στον Μαντί Καμαρά ο ο οποίος με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίκτυα της εστίας του Μπρινιόλι ισοφαρίζοντας 1-1!
ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!
      Ένα λεπτό αργότερα και στο σημείο όπου έκαναν ζέσταμα οι αναπληρωματικοί παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού κάποιοι ανεγκέφαλοι οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν κροτίδα η οποία έπεσε κοντά στον Χουάν Καρ ο οποίος βρέθηκε τραυματίας στο έδαφος. Με τις προσπάθειες των ιατρών και των δυο ομάδων ο Ισπανός παίκτης συνήλθε και με φορείο μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια. Εκεί πήγαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού όπως και ο Ιταλός διαιτητής Μαρεσκα ο οποίος δήλωσε πως δεν αντελήφθη τι έγινε και γι’αυτό το ματς πρέπει να συνεχιστεί! «Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μου. Και θεωρώ ότι πρέπει να συνεχιστεί το ματς»! Τόνισε ο Ιταλός ρέφερι Μαρέσκα. 
       
    Λίγο πριν από τη σέντρα οι ομάδες μπήκαν με όρεξη για κάτι καλό. 
    Πάνω από 35 χιλιάδες οι φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν τις δυο ομάδες νε ανάλογα συνθήματα μέσα όμως των αθλητικών δεδομένων.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου