ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ;

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023







ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ;
       Όλα τα τηλεγραφήματα και οι ανταποκρίσεις μιλάνε για ένα κτύπημα σε νοσοκομείο στη Γάζα. Τα δεδομένα συνέχεια αλλάζουν. Η Χαμάς ρίχνει την ευθύνη στο Ισραήλ. Η κυβέρνηση του Ισραήλ υποστηρίζει πως το κακό έγινε όταν ρουκέτα της Χαμάς έχασε το στόχο της και διέλυσε το νοσοκομείο. Από το κτύπημα αυτό είχαμε 500 νεκρούς!
         Τα ξένα πρακτορεία μιλάνε για «τουλάχιστον 500 νεκρούς»! Και συνεχίζουν «Αυτός είναι ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν κατά την επίθεση στο νοσοκομείο Αl-Ahli Arab Baptist Hospital, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς στη Γάζα»! 
         Οι απεσταλμένοι των τηλεοπτικών σταθμών μεταδίδουν για μια ασύλληπτη τραγωδία στη Γάζα. «500 νεκροί, μέχρι στιγμής, από το θανατηφόρο χτύπημα του Ισραήλ σε νοσοκομείο»! Και όπως υποστηρίζουν οι αναλυτές «πρόκειται για το μεγαλύτερο χτύπημα στην έχθρα μεταξύ των δύο λαών. Η χώρα κηρύχθηκε σε τριήμερο εθνικό πένθος»!
         Μάλιστα το υπουργείο Υγείας της Γάζας αναφέρει ότι ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη στο νοσοκομείο της πόλης της Γάζας ανήλθε σε τουλάχιστον 500, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ. Να πούμε ακόμη πως το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε νωρίτερα χθες ότι «το υπουργείο Υγείας στο υπό τη διοίκηση της Χαμάς παλαιστινιακό έδαφος ανακοίνωσε ότι οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε νοσοκομειακό συγκρότημα της Γάζας προκάλεσαν την Τρίτη τον θάνατο τουλάχιστον 200 ανθρώπων…»! Και οι ανταποκρίσεις από την εμπόλεμη περίληψη καταλήγουν. «Εάν επιβεβαιωθεί, η επίθεση θα είναι μακράν η πιο θανατηφόρα ισραηλινή αεροπορική επιδρομή από το 2008!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου