ΝΤΡΟΠΗ! ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΤΑΙΚΗ ΕΠΟ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023



ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΤΑΙΚΗ ΕΠΟ
       Επιτέλους η UEFA πρέπει να πάρει άμεσα την σκούπα και να σαρώσει την ΕΠΟ, την Μπαλταική ΕΠΟ από τον…θυρωρό, τον κλητήρα μέχρι και τον Μπαλτάκο!
       Νισάφι.
       Μήπως ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Βρούτσης πρέπει να υπογράψει και να εφαρμοστεί ο νόμος για επαγγελματική διαιτησία; 
     «Φίλε υπουργέ ,
        Γιάννη πρέπει χθες να υπογράψεις και να εφαρμοστεί, να γίνει πράξη η επαγγελματική διαιτησία. Διαφορετικά Γιάννη μου τα πράγματα θα γίνονται ημέρα με την ημέρα χειρότερα! Και όλα αυτά για να χατήρι κάποιων; ΝΤΡΟΠΗ»!
         Η νέα…μαχαίρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο «μπήκε» το απόγευμα της Τρίτης 10 Οκτωβρίου 2023. Η Μπαλταική ΕΠΟ προχώρησε στην πρόσληψη του Σουηδού Πίτερ Φρόιντφελντ. Η ΕΠΟ, η οποία ενημέρωσε το απόγευμα της Τρίτης πως η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας ενέκρινε την εισήγηση για την ανάληψη της θέσης του αρχιδιαιτητή από τον Σουηδό, προσχώρησε στα…συμβόλαια!! Βέβαια στην ανακοίνωση αναφέρεται πως οι συζητήσεις μαζί του αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Από του 4 μεγάλους μόνο δυο συμφώνησαν. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ!! Αντίθετοι με την πρόσληψη είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός! 
          Να θυμίσω πως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αποχώρησαν από τη διαδικασία, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει λόγο για "ξεφτίλα", την ώρα που από την πλευρά των "πρασίνων" καταγγέλθηκε ότι η επιλογή δεν γίνεται με θεσμικό τρόπο. 
           Και όπως εξήχθησαν τα γεγονότα έχουν δίκιο.
           Μια ακόμη λέξη μπροστά σε αυτό που λέει ο λαός μας. Τα ίδια… και τα ίδια…. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρουχα του αλλιώς!
           Ντροπή 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου