ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023ΣΤΟ…ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ!
      Λίγο πριν από τη σέντρα διαπιστώθηκε πως το στέγαστρο του Δημοτικού Γηπέδου στις Σέρρες είναι επικίνδυνο και έτοιμο να πέσει! Έγιναν συσκέψεις και πάρθηκε απόφαση. ΛΟΥΚΕΤΟ!   
      Λουκέτο λοιπόν στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου ως ακατάλληλο και επικίνδυνο  για τους φιλάθλους, τους αθλητές και τους γείτονες!
       Αυτό είναι από τα απίστευτα! Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Μετά από δύο αγώνες φέτος στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας διαπιστώθηκε πως υπάρχει πρόβλημα με το στέγαστρο στην κερκίδα των επισήμων, αλλά και πρόβλημα με τη στατικότητα στη θύρα 6!
       Να υπογραμμίσουμε πως στο γήπεδο του Πανσερραϊκού είχαν γίνει εργασίες το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα η ομάδα να δώσει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στην Τούμπα! Όμως φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι έχει αδειοδοτηθεί κανονικά και διεξήχθησαν σε αυτό τα ματς με Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα! Και ευτυχώς που έγινε κανά κακό!
        Η Σούπερ Λίγκα συνεδρίασε  εκτάκτως  και πήρε την απόφαση ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδο του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελλίδης» στη Θεσσαλονίκη! Έγινε αλλαγής έδρας. Όπως και με τον αγώνα Ατρομήτου Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμός να γίνει στο Περιστέρι αλλά λόγω έργων διεξήχθη στο «Γεώργιος Καραισκάκης»!
         Στην ανακοίνωση της η Σούπερ Λίγκα αναφέρει. «Ανακοινώνεται ότι λόγω ζητημάτων στατικότητας στο γήπεδο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ Πανσερρραϊκός και Άρης και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ Άρης και Πανσερραϊκός.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα την αντιστροφή της εν λόγω σειράς αγώνων και ως εκ τούτου, για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί ο αγώνας «Άρης – Πανσερραϊκός» και για την 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί ο αγώνας «Πανσερραϊκός – Άρης».
Ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΠΑΕ Άρης «Κλεάνθης Βικελίδης» την ίδια ημέρα και ώρα που είχε οριστεί αντίστοιχα ο αγώνας ΠΑΕ Πανσερραϊκός – Άρης, δηλαδή το Σάββατο 21/10/2023 και ώρα 20.00».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου