ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΑΛΕΒΙΖΟΥ: «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΛΙΟΝ»!

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΑΛΕΒΙΖΟΥ: «ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ»!
    «Την Κυριακή στο Ίλιον ψηφίζουμε για το αύριο της πόλης μας»! Έτσι ξεκίνησε την κουβέντα μας σήμερα καλεσμένη στην ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ στο Ραδιόφωνο στον Ellada 94,3 FM και στον  Elladafm Hellasfm η υποψήφια δήμαρχος Ανδριάνα Αλεβίζου - Κουκουβίνου.
     «Έχουμε δέκα άξονες που θα τις ενεργοποιήσουμε από την επόμενη των εκλογών από την έναρξη της θητείας μας εφόσον ο λαός του Ιλίου μας εμπιστευθεί…», μου είπε απαντώντας σε ερώτηση μου για τις εκατό πρώτες ημέρες. Και συνέχισε. «…Με τις δέκα  αυτές πρωτεραιότητες μας, 1-την ανθρώπινη  πόλη. 2-Τα σχολεία μας μπροστά. 3-Μια πόλη ΟΛΟΙ: πολιτισμός. 4-Ασφάλεια και ποιότητα ζωής στο Ίλιον. 5-Όλα για την οικογένεια. 6-Σύγχρονος ψηφιακός Δήμος. 7-Ενώνουμε την πόλη. 8-Επενδύουμε στο αθλητικό αύριο. 9-Επιχειρηματικότητα: μοχλός ανάπτυξης της Πόλης. Και 10-Παντού καθαρές, όμορφες και φιλόξενες γειτονιές, μπορούμε αλλάζουμε εποχή στο Ίλιον»!
      Και λίγο πριν τελειώσουμε η Ανδριάνα Αλεβίζου ζήτησε από τους συμπολίτες της να ψηφίσουν την παράταξη της και να της δώσουν τη δύναμη να υλοποιήσει το πρόγραμμα της.
       Καλή επιτυχία Ανδριάνα μου.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου