Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΤΑΙΛΕΡ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑ!

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023





ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ…ΜΑΡΤΥΡΑ!
       Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο γάμος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ έγινε με ένα μόνο…μάρτυρα!
       Βέβαια γάμο στην Ελλάδα, δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν, αλλά όπως ενημέρωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Δώρα Αυγέρη, το ζευγάρι έχει προγραμματίσει από τώρα ένα γλέντι για το γάμο τους το ερχόμενο καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά στην τηλεόραση η συνάδελφος Δώρα Αυγέρη τόνισε.
«Γλέντι θα γίνει και στη χώρα μας το καλοκαίρι σε παραμεθόριο περιοχή. Πώς, έτσι; Εμείς δεν θα χορέψουμε;»! Και συνέχισε. «Μπορεί να μην έχουν την ευκαιρία οι Έλληνες φίλοι και σύντροφοι του Στέφανου Κασσελάκη να του ευχηθούν σήμερα (ημέρα του γάμου) από κοντά για τον γάμο του με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ, ωστόσο δεν θα μείνουν παραπονεμένοι»!
         Οι δηλώσεις που ακόμη συζητούνται παντού του Στέφανου Κασσελάκη είναι για το πως γνώρισε τον Τάιλερ και για παιδιά που θέλουν να αποκτήσουν!
"Όταν γνώρισα τον Τάιλερ, έπεφτα επάνω του σε διάφορα μέρη στη Νέα Υόρκη. Στο γυμναστήριο, στα Starbucks, στον δρόμο, κλπ. Μετά από κάποια φάση που αρχίζεις να βλέπεις ένα άτομο τόσες φορές, το χαιρετάς. Κάποια στιγμή έτυχε να περπατάμε μαζί φεύγοντας από το γυμναστήριο. Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά μου. Τότε εκείνος με άγγιξε και με ρώτησε αν μένω στη γειτονιά. Και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε", είχε αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης για την πρώτη τους γνωριμία. "Εγώ κι ο Τάιλερ, ο Τάιλερ κι εγώ, θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένεια μας. Θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Κάποια μέρα ίσως να τα βαπτίσουμε, δεν ξέρω, θα δούμε. Θα θέλαμε να έχουμε δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά έτσι ώστε, προφανώς αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αυτή η συνέχεια"!
         Αυτά. Τα σχόλια δικά σας

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου