ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ; ΠΟΛΛΑ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023





Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ…ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!
ΤΙ…ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ; 
ΠΟΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
     «Όπου γάμος και χαρά κι η Βασίλω πρώτη μέσα»! Λέει η λαϊκή παροιμία, για το άτομο που παρίσταται σε κάθε γιορτή και σε κάθε εκδήλωση και που ανακατεύεται στα πάντα!
      Η παροιμία αυτή πάει γάντι με τα…κατορθώματα του Στεφανάκου Κασσελάκη ο οποίος με το σύντροφο του Τάιλερ έλαβαν μέρος στον αγώνα δρόμου «Spetses mini Marathon» των 5 χιλιομέτρων στις Σπέτσες. 
      Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Σπετσών η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στις 09:30 το πρωί της Κυριακής. Και όπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι του αγώνα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τράβηξε τα βλέμματα, φορώντας αθλητικά ρούχα και γυαλιά ηλίου»!
       Όχι δεν ήταν σε φόρμα και δεν τερμάτησε πρώτος! Έτσι εδώ δεν ταιριάζει αυτό που είπε πως ο πρώτος είναι πάντα πρώτος και ο δεύτερος είναι…πρώτος! Και γι’αυτό δεν έκανε δηλώσεις. Είχε περάσει στο λαιμό του το μετάλλιο και ήταν χαρούμενος!
        Για την ιστορία να πούμε πως «Το Spetses mini Marathon» είναι διεθνής αθλητική διοργάνωση. Διεξάγεται τετοια εποχή κάθε χρόνο στο νησί. Να σημειώσουμε πως η διοργάνωση περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα στίβου 5, 10 και 25 χλμ. και τρεις αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας 1,5 χλμ., 3 χλμ. και 5 χλμ., καθώς και εκδηλώσεις για παιδιά.
        Τι άλλο θα δούμε απο τον Κασσελάκη; 
         Πολλά, εκτός από πολιτική!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου