ΑΞΙΟΣ! ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ

Τετάρτη 01 Νοεμβρίου 2023


ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ
Α Ξ Ι Ο Σ 
     Φίλες,
     Φίλοι σήμερα 1 Νοεμβρίου του 2023 θέλω να σας καλέσω να ψάλλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την φήμη. «Γαβριήλ του Σεβασμιοτάτου και λαοπρόβλητου Μητροπολίτου της Αγιωτάτης Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ». Και να αναφωνήσουνε Α Ξ Ι Ο Σ για εναν νέο άνθρωπο που με τα έργα και τις πράξεις του έφερε και συνεχίζει να φέρνει ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΕΝΟ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ.
      Ο λόγος για τον Μητροπολίτη της Προσφυγούπολης Επαρχίας του, για τον Σεβασμιότατο Γαβριήλ Παπανικολάου που από την ενθρόνιση του, που έγινε πανηγυρικά από τον Μακαριοτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και με την παρουσία του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμάρα, υπουργών και χιλιάδων λαού, την 1 Νοεμβρίου του 2014 πριν από οκτώ χρόνια, έχει κάνει σπουδαίο έργο. Και φυσικά συνεχίζει ακούραστος και με το ίδιο πάθος και τον ίδιο στόχο και σκοπό. Ένα έργο για τον άνθρωπο, για τα παιδιά για το κοινωνικό σύνολο.
       Είναι αλήθεια.
       Όλοι μιλάνε με θαυμασμό για το μεγάλο, για το τεράστιο, για το σπουδαίο έργο που ο Σεβασμιότατος  κ. Γαβριήλ έκανε αυτά τα χρόνια. Όπως όλοι τονίζουν «έχει κάνει τόσα πολλά μέσα σε επτά χρόνια όσα δεν έκαναν οι άλλοι σε δεκαετίες…»!! Και ναι έχουν απόλυτα δίκιο.
         ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου