ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο…ΣΤΟΜΑΣ ΤΗΣ ΡΕ!

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ        ΙΣΤΟΡΙΑ       ΤΙ ΛΕΕΙ Ο…ΣΤΟΜΑΣ ΤΗΣ!

ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΡΕΕ!
      Ένα μεσημέρι περιμένοντας το αυτοκίνητο άκουγα Ραδιόφωνο. Και πρέπει να σας εξομολογηθώ πως ακούω πολύ Ραδιόφωνο βλέποντας παράλληλα και τηλεόραση με χαμηλωμένη ή καθόλου φωνή!
      Αν θυμάμαι καλά άκουγα την μεσημβρινή ΡΑΔΙΟΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ή το μεσημβρινό ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ όπως το λένε πια!
      Κάποια στιγμή ακούω τη συνάδελφο, την παρουσιάστρια αναφερόμενη σε επίκαιρο θέμα να λέει: «…η κατάθεση των ιδιαζόντων (!!) ειδεχθή (!!!) εγκλημάτων θα γίνει σε λίγες μέρες…»! Και όπως καταλαβαίνετε μου ήρθε να πετάξω το ραδιόφωνο!   
    «Τι λες κοπέλα μου…»! Είπα. Και προσπάθησα να ηρεμήσω! Δεν πρόλαβα όμως γιατί ήρθε άλλο μαργαριτάρι να με κάνει να…σπάσω το Ραδιόφωνο μου. «Μάλιστα και σύμφωνα με τις δηλώσεις του επικεφαλή (!!!!) της ομάδας…», είπε και συνέχισε. «Οι επικεφαλές (!) των οργανώσεων…»!!!
       Κάπου εδώ έκλεισα το Ραδιόφωνο και έφυγα γιατί είχε έρθει το αυτοκίνητο, λέγοντας «τι λέει ο…στόμας της ρεε»!
       Όμως κάποιος πρέπει να πει στην κυρία παρουσιάστρια πως καλά θα κάνει να διαβάζει και φυσικά στο ραδιόφωνο λέμε μιλάμε σωστά τα ελληνικά ώστε να μας καταλαβαίνουν οι ακροατές! Διαφορετικά αλλάζουν κανάλι, σταθμό! Το κατάλαβες;
       Και ακόμη δεν μπορούμε ΟΛΟΙ να μιλάμε στο Ραδιόφωνο. Όπως έχω ξαναπεί το μικρόφωνο σε πάει ή σε αποβάλει, όπως και η τηλεόραση!
       Κάποιες και κάποιο που δυστυχώς είναι πολλές και πολλοί, χρειάζεται βέβαια επειγόντως σεμινάρια!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου