ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ!

Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2023





ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ…
       Λίγο πριν από την έναρξη της Ραδιοφωνικής εκπομπής ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ (είναι η συνέχεια της εκπομπής μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ που κράτησα για πάνω από 35 χρόνια από το ΕΙΡ συο Ζάππειο έως και την ΕΡΤ ΕΡΑ στην Αγία Παρασκευή) στον Ellada 94,3 FM με τον γνωστό επιχειρηματία ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΠΠΟΣ είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την πόλη μας και φυσικά για τη νέα δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας.
       Μιλήσαμε για περίπου μια ώρα. Σχολιάσαμε το εκλογικό αποτέλεσμα. Αναφερθήκαμε στον απερχόμενο δήμαρχο Γιάννη Βούρο στα λάθη του και σε όσα ΔΕΝ έκανε κατά τη διάρκεια της θητείας του! 
        Και όπως ήταν επόμενο η συζήτηση μας ήρθε στο νεοεκλεγέντα σημερινό δήμαρχο Γιάννη Τομπούλογλου. Έτσι αναφερθήκαμε στο πως πρέπει να αποφύγει τα λάθη που θα του κοστίσουν! Και ακόμη θα πρέπει να αποφύγει τους κόλακες! Και όλους εκείνους τους καιροσκόπους! Αλλά και κάποιους δήθεν κολλητούς… 
        Και καταλήξαμε στην κουβέντα μας με τον Ανδρέα Κάππο, πως θα πρέπει να προσέξει πολύ και στην επιλογή των αντιδημάρχων. Και κυρίως και πάνω από όλα ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή ΟΛΩΝ των συνεργατών του! Των ανθρώπων δηλαδή που θα αντιπροσωπεύουν τον ίδιο! Η προβολή παίζει τον πρώτο λόγο. Και πρέπει να ξέρει κάποιος τον τρόπο τον σωστό για να περάσει τα μηνύματα.
         Με τον Ανδρέα Κάππο συμφωνησαμε να συναντηθούμε και πάλι σε λιγες ήμερες!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου