ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΛΕΜΥ Γ. ΚΟΝΤΟΝΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ

Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2023



ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ      ΙΣΤΟΡΙΑ       ΜΕ ΤΗ 
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΛΕΜΥ Γ. ΚΟΝΤΟΝΗ 
    Κάποτε, πριν απο χρόνια (δεν μπορώ να πω πόσα! Θα με...σκοτώσει η συνάδελφος μου...) κάποτε λοιπόν πριν απο περίπου τέσσερις  δεκαετίες (!!!) όταν η φωτογραφία που βλεπετε δημοσιεύτηκε σε σόου μπιζ περιοδικό της εποχής εκείνης, οι συνάδελφοι μου με είχαν ρωτήσει, "πως νοιωθεις που κάνεις  εκπομπή με την συγκεκριμένη συνάδελφο σου;"!!!
    Θέλω να σας πω, απο την αρχή, οτι η απάντηση ήταν πολυ πολυ δύσκολη! Και ας λένε μερικοί, για μένα σχεδόν όλοι, οτι "η ερώτηση σας ειναι πολυ δύσκολη..."!!!
    Δεν υπάρχουν λοιπόν δύσκολες ερωτήσεις!
Αντίθετα δύσκολες απαντήσεις έχουμε!!!
Ηταν που λέτε για μένα δύσκολη η απάντηση...
Και αυτό γιατί η συνάδελφος μου, με την οποία με βλεπετε στην φωτογραφία, δεν ειναι αλλη απο την αγαπημένη μου και πρωτη μου κόρη, την Λεμυ Γ. Κοντονή!
    Είμαστε στο κανάλι Νιού Τσαννελ...
Εδώ θα πρεπει να σας πω, πως η εξέλιξη της Λεμυ ηταν και ειναι μεγάλη, μιας και σήμερα ειναι στέλεχος του μεγαλου Ομιλου Βαρδινογιάννη! Και διευθύντρια στο Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού με Πρόξενο την Μερω Κεσεσίογλου μια Εκπληκτική Ελληνίδα που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει μεγάλο και σπουδαίο έργο στην Αφρικανική αυτή χώρα και όχι μόνο! 
    Πρεπει να ομολογήσω οτι τις καλύτερες  εκπομπές τις εκανα με παρτενέρ την κόρη μου Λεμυ!Πάντως και εδώ που τα λέμε τα συναισθήματα σε μια τέτοια περίπτωση ειναι για έναν πατέρα μεγάλα! 
     Απερίγραπτα...
     Ήμουν και είμαι υπερήφανος!!!
     Το ίδιο υπερήφανος ήμουν και είμαι και με την μικρή μου, την δεύτερη κόρη μου την Νανσυ που και αυτή, για κάποιο διάστημα έκανε εκπομπή μαζυ μου, πριν εργαστεί στα περιοδικό "Ντολτσε Βιτα"! Και έπειτα στο περιοδικό "Λακκυ", του Ομιλου Λυμπέρη. Ενώ σηνερα είναι στέλεχος στο BSB!
      Ναι! Είναι σπουδαίο συναίσθημα, να εργάζεσαι με τα παιδια σου!..
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου