«ΕΧΟΜΕΝ» ΕΝΝΕΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023



ΕΝΝΕΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ! 
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
   Δεν ξέρω, αλλά μάλλον το ήθελε  ο Κασσελάκης αυτό που έγινε με την αποχώρηση των εννέα (9) βουλευτών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Για την ακρίβεια με τις εμπρηστικές δηλώσεις του έδωσε το σήμα να γίνει ποιο γρήγορα, αφού συγκάλεσε σε συνεργασία την Πολιτική Γραμματεία.
   Η αποχώρηση των 9, της ομάδας Αχτσιόγλου όπως λέγεται είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα Παρασκευή. Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε πως την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης που είναι και αντιπρόεδρος της ΕΕ! Έτσι έχουμε πλέον ομαδικές αποχωρήσεις! 
   Να υπογραμμίσουμε πως ύστερα από την αποχώρηση των 9 βουλευτών της λεγόμενης ομάδας Αχτσιόγλου ο ΣΥΡΙΖΑ μένει με 36 βουλευτές. Ενώ η Ευρωκοινοβούλιο ο ΣΥΡΙΖΑ μένει με μόλις 2 μέλη. Τον Κώστα Αρβανίτη και την Κουντουρά που συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ανήκε στους ΑΝΕΛ!  
    Τώρα αναμένεται να υπάρξει σύμπλευση της «Ομπρέλας» και των «6 συν 6»! Αυτό άλλωστε βγαίνει και από τις επαφές που είχαν με τους 9 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Πέπη Πέρκα! Έτσι θα σχηματίσουν μια ανεξάρτητη κοινοβουλευτική ομάδα!  
   Είναι αλήθεια η Βουλή θα έχει πλέον 9 Κόμματα! Έτσι η πολιτική σκακιέρα αλλάζει πλήρως. Όπως λέγεται και δεν διαψεύδεται από κανέναν επικεφαλής της νέας Κ.Ο θα είναι ο  Αλέξη Χαρίτση. Και μαζί του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Μάλιστα σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφους ο Αλέξης Χαρίτσης «αν θα αναλάβετε πρόεδρος της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας;». Η απάντηση ήταν. «Να περιμένετε λίγες ημέρες, θα τα δείτε όλα, κάντε υπομονή»!
   Να πούμε πως οι 57 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν. «Όταν δεν επιλέγουν τις επιθέσεις και τις προσβολές, καταφεύγουν σε έναν απλουστευτικό, κενό περιεχομένου, λόγο με γενικόλογα συνθήματα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά. Αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βυθίζεται στην ανυποληψία και στην απαξίωση».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου