ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ!

Πέμπτη 23 Νιεμβρίου 2023





ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Η κόντρα του Στέφανου Κασσελάκη με τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται. Γίνεται μάλιστα με εντατικό ρυθμό. Εκεί που δεν σταματά ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι στην αποδόμηση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα! Του ανθρώπου που έφερε όπως λένε και με τον τρόπο του στήριξε την εκλογή του Κασσελάκη στην προεδρία!
       Όλα αυτά ο Κασσελάκης τα λησμόνησε! Και συνεχίζει να…κλαδεύει το Κόμμα του που αυτή την στιγμή βρίσκεται λίγο πριν από τη διάλυση του! Άλλωστε όταν δημιουργήθηκε ενώθηκαν πολλά πολλά μικρά κόμματα και ομάδες! Φυσικό και επόμενο ήταν αυτό να μην έχει καλή κατάληξη. Ποτέ τέτοιες ενοποιήσεις δεν κρατάνε! Αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα κατά το παρελθόν! 
        Έτσι όπως πάνε τα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στο πραγματικό δικό του ποσοστό που δεν ήταν μεγαλύτερο από 3,2%! Ίσα ίσα που έμπαινε στην Βουλή!
       Τώρα έχουμε μια νέα δήλωση βόμβα του Στέφανου Κασσελάκη. Μια δήλωση - αποδόμηση του Αλέξη Τσίπρα. Μια δήλωση που ρίχνει ξανά νερό…,πολύ νερό στον μύλο της εσωτερικής αντιπαράθεσης του ΣΥΡΙΖΑ!
    «Η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε με 
      Τσακαλώτους και Κατρούγκαλους είναι 
      μνημονιακή, αυτή η εποχή έχει 
      λήξει. Πλέον, η ΝΔ αναλαμβάνει τον 
      μανδύα της φοροεπιδρομής, εμείς 
      θέλουμε δίκαιη φορολόγηση με 
      αξιοπρέπεια και όλους τους ελεύθερους 
      επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους» 
     Είπε κατά τη διάρκεια της πορείας ο Κασσελάκης ρίχνοντας τα βέλη του στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα! Και όπως λένε οι καλώς γνωρίζοντες έκοψε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ!
       Εν τω μεταξύ με την σημερινή, την έκτακτη σύγκληση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης «πετάει το γάντι» στην ομάδα Αχτσιόγλου καθώς θεωρείται απίθανο τα στελέχη της που είναι μέλη της Πολιτικής Γραμματείας να παρευρεθούν στη σημερινή συνεδρίαση.  Δεν αποκλείεται, πάντως, οι 6+6 να ανακοινώσουν την οριστική τους αποχώρηση πριν  συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. 
         Είμαστε σε αναμονή 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου