Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΗ!

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023




ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ!
ΝΙΚΗΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΕ 3-1!
Γράφει ο Γιώργος Κοντονής
   Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο και όπως έπρεπε και νίκησε δίκαια και τον Παναιτωλικό που προηγήθηκε στο σκορ με 3-1!
   Και όπως είπε στο τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναιτωλικού ο κ. Πετράκης ο Ολυμπιακός έχει παίκτες ποιότητας και το έδειξε μέσα στον αγώνα!
Ο ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΚΟΛ ΚΑΙ 0-1!
   Στο 12 λεπτό ο Μπιέλ έχασε στη μεσαία γραμμή την μπάλα από τους παίκτες του Αγρινίου, η οποία  έφθασε στον Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος με πλασαριστό σουτ κάνει το 0-1!
ΓΚΟΛ (Ο ΕΣΕ ΣΟΥΤ) Ο…ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 1-1!
   Έξι λεπτά μετά το 0-1 ο Ολυμπιακός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ύστερα από ωραίες ενέργειες του Ροντινέι και δυνατό σουτ του Έσε η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα της εστίας του Καπίνο αφού κτύπησε στο πόδι του Οικονόμου και άλλαξε λίγο πορεία για να γίνει έτσι το 1-1!
ΓΚΟΛ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ 2-1!
    Ακριβώς στο 40’ ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη κατάφερε το 0-1 να το ανατρέψει! Έτσι πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου ο Φορτούνης που διανύει εφέτος εκπληκτική περίοδο με δυνατό άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Καπίνο δίνοντας το προβάδισμα 2-1 στον Ολυμπιακό 
     Η υπέροχη του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι έφθασε πολλές φορές στην εστία του Παναιτωλικού χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Όμως,
ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ ΚΑΙ 3-1!
     Στο 70 λεπτό ο Φορτούνης τροφοδότησε ωραία τον Μασούρα ο οποίος από τα δεξιά έκανε σέντρα και ο Ελ Κααμπί από την μικρή περιοχή με δυνατή καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-1!
    Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού, που ήταν μια καλή και δυνατή προπόνηση για το δύσκολο παιχνίδι της Πέμπτης στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ με την Γερμανική ομάδα.
    Ο Ισπανός προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρέταξε την ομάδα του κατά του ισχυρού και αναγεννημένου Παναιτωλικού νε κάποιες αλλαγές τόσο στο κέντρο της άμυνας όπου δεν αγωνίστηκε το κεντρικό δίδυμο όσο στο κέντρο όπου δεσπόζει ο Φορτούνης, αλλά και στην επίθεση στην κορυφή της οποίας ήταν ο Γιοβετιτς.






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου