ΜΕ ΒΟΜΒΑ ΑΛΑ 17Ν Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤ!

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023





ΟΠΩΣ Η 17Ν ΤΟΤΕ…
     Το φαινόμενο της βόμβας που βρέθηκε σχεδόν στην είσοδο της έδρας των ΜΑΤ εκεί στην Πολυτεχνειούπολης στην περιοχή του Ζωγράφου, μας παραπέμπει στην εποχή της 17Ν! 
     Ακριβώς στη σκοπιά! 
     Και μάλιστα η τοποθέτηση της σακούλας έγινε ντάλα μεσημέρι! 
     Και φυσικά ΟΥΔΕΙΣ τον πήρε χαμπάρι! 
     Φαίνεται πως κάποιοι κάπου όχι κάποτε, αλλά τώρα έχουν χαλαρώσει!
     Ναι είναι ίδιος ο τρόπος κατασκευής και τοποθέτησης δης βόμβας μέσα σε τάπερ! Και αυτό πρέπει να το προσέξουν ιδιαίτερα πολύ οι αρχές. Η κυβέρνηση, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. 
      Δείτε την φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ενεργή βόμβα την οποία εξουδετέρωσαν η ειδική ομάδα της Αστυνομίας.
 Να πούμε πως «ο εκρηκτικός μηχανισμός που βρισκόταν μέσα σε τάπερ, περιείχε ρολόι, δύο πυροκροτητές και έναν διακόπτη. Ακόμη περιείχε μισή λίμπρα C4 υψηλό εκρηκτικό και 150 γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδα. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα και είχε δοθεί χρονικό περιθώριο 40 λεπτών μέχρι την έκρηξη» όπως δήλωσαν κορυφαία στελέχη της αστυνομίας!
        Να προσθέσω πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «τόσο το σημείο όσο και το μικρό χρονικό περιθώριο προκάλεσαν την άμεση κινητοποίηση των Αρχών που απέκλεισαν αμέσως την έδρα των ΜΑΤ επί της οδού Κοκκινοπούλου. Οι πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη της βόμβας η οποία ήταν ενεργή»!
       Θέλω να πιστεύω πως ήταν ένα «παροδικό στιγμιότυπο» και όχι επιστροφή των χτυπημάτων της 17Ν 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου