Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΚΗ ΤΟΠΟΛΑ ΜΕ 5-2!

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 



ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΥΧΗ
ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΚΗ ΤΟΠΟΛΑ ΜΕ 5-2!

Γράφει ο Γιώργος Κοντονής 
       Στο παγωμένο και αδειο Καραϊσκάκη λόγω τιμωρίας από τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για την καταστολή της βίας, ο Ολυμπιακός συνέτριψε την  Μπάτσκα Τόπολα με 5-2!
       Θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα γκολ εάν οι παίκτες του ήταν ποιο προσεκτικοί και ο Ίλιτς δεν έπιανε τα…άπιαστα! 
       Ο Ολυμπιακός είχε 19 τελικές προσπάθειες ενώ η ομάδα της Σερβίας μόλις 7!
       Οι ερυθρόλευκοι είχαν και κατοχή της μπάλας 52% έναντι 48% της Τοπολα.
ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ 1-0!
       Ήταν το 20 λεπτό και από τα δεξιά ο Ροντινέι έκανε ωραία σέντρα στο κέντρο και έδωσε την ευκαιρία στον Ελ Κααμπί με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Σερβικής ομάδας κάνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό.   
Ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΟΥΤ 2-0!
       Ύστερα από ωραία πάσα του Φορτούνη ο Ποντένσε με επιτόπια ντρίπλα έφερε την μπάλα στο αριστερό πόδι και με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 2-0!
Ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 3-0!
       Δυο λεπτά αργότερα ο Ποντένσε που έκανε ατομική προσπάθεια έφερε την μπάλα στο δεξί και την έστειλε στα δίκτυα της εστίας του Ίλιτς γράφοντας το 3-0!
ΚΕΦΑΛΙΑ ΡΕΤΣΟΥ Ο ΙΛΙΤΣ ΚΑΙ 4-0
       Με τη σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός κερδίζει κόρνερ που κτύπησε ο Φορτούνης. Ο Ρέτσος πιάνει κεφαλιά η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια αφού κτύπησε στην πλάτη του Ίλιτς κατέληξε στα δίκτυα για να γίνει έτσι το 4-0
ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ 4-1!
      Δυο λεπτά μετά το 4-0, ο Ορτέγκα έκανε λάθος, που εκμεταλλεύτηκε ο Ίφ. Ντζάκοβατς στο 48' και μείωσε το σκορ σε 4-1!
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ 4-2!
       Ήταν στο 60 λεπτό και ενώ η Τοπολα έπαιζε με δέκα παίκτες (αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα Ν. Κούβελιτς 60') σε αντεπίθεση των Σέρβων ο Αλ. Τσίρκοβιτς κέρδισε στην ταχύτητα τον Εσε και πλάσαρε τον Πασχαλάκη κάνοντας το 4-2! 
ΜΕ…ΧΑΔΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΚΑΙ 5-2!
       Στο 74 λεπτό σε οργανωμένη επίθεση του Ολυμπιακού, ο Εσε από τα δεξιά γύρισε την μπάλα ο έπιασε σουτ και ο Ελ Αραμπί απλά με…χάδι την έστειλε στα δίκτυα για να γίνει έτσι το 5-2, που ήταν και τελικό αποτέλεσμα!
 
       Ο νέος προπονητής των ερυθρολεύκων ο Πορτογάλος Κάρλος Καρβαλιάλ, στην πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο του Ολυμπιακού παρέταξε τον Ολυμπιακό με ότι ποιο ετοιμοπόλεμο έχει αυτή την στιγμή. Προέχει όπως είπαν όλοι η νίκη και η πρόκριση!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου