ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΑ

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023



Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο Τ Η Τ Ε Σ 
       ( Όλη η επικαιρότητα στο KONTONIS 
         www.giorgoskontonis.com )
Ειναι αλήθεια.
Οταν βρίσκεσαι με φίλους προσωπικότητες, νιώθεις οχι μόνο αγάπη, αλλά και υπερήφανος γι'αυτούς, που κατέχουν τέτοια υψηλά αξιώματα.
Ετσι τίς προάλλες (έχουν περάσει σήμερα κοντά στα οκτώ χρόνια) είχα την τιμή και τήν χαρά στα εγκαίνια του πεντάστερου Παιδικού Σταθμού τής Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, να συναντήσω τον καλό μου φίλο απο τα παλιά σημερινό Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Προκόπη Παυλόπουλο και φυσικά τόν Δεσπότη και Ποιμενάρχη μας και ΑΞΙΟ Αρχιερέα τον καλό μου φίλο τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ και να συνομιλήσω μαζί τους.
     Ναι ήταν συγκινητική η στιγμή που ο ΠτΔ άφησα στην μπάντα το πρωτόκολλο και ήρθε στην πλευρά που βρισκόμουν για να με χαιρετίσει και να ρωτήσει τι κάνω. 
     Είναι αλήθεια πως ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι αδελφικός μου φίλος εδώ και πολλά χρόνια και πριν ακόμη γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
     Εσεις μπορείτε να δείτε τα video των εγκαινίων και τίς όμιλίες τόσο του Προέδρου κ. Παυλοπούλου, οσο και του Σεβασμιοτάτου κ. Γαβριήλ στο Κανάλι μας στο youtube.com/user/gkontonis 
Kαθώς και απο τό ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ www.giorgoskontonis.gr
Απο το ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ στο
http://fosxristoy.blogspot.gr
Και απο τήν WEB TV KONTONIS στό
http://kontonistv.blogspot.gr
Καλα Χριστούγεννα.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου