ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΝΑΥΤΙΚΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ!

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023



ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ 
ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΝΑΥΤΙΚΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ
      
      Προκειμένου να αποφύγουν τη σήψη και τα επακόλουθα της, οι ιατροί αποφάσισαν να κόψουν το αριστερό πόδι στο οποίο είχε καρφωθεί η ναυτική φωτοβολίδα που πέταξε ο 18 χρόνος! 
      Σύμφωνα μα το ρεπορτάζ «οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον Ρέντη, έξω από το γήπεδο που διεξαγόταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το League Cup βόλεϊ.
      Ο 31χρονος παραμένει σε σταθερή, αλλά πολύ κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται. Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων».
       Ας δούμε τώρα το ιατρικό ανακοινωθέν για τον ακρωτηριασμό του 31χρονου αστυνομικού:
    “Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση".

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου