ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ «Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ETIQUETTE»!

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023Σχόλιο Λέμυ Γ. Κοντονή 
SOCIAL MEDIA ETIQUETTE‼️
Αγαπημένες μου φίλες , φίλοι και οι άλλες ..( όποιος ήταν φανατικός οπαδός του Χαρυ Κλυνν ) θα καταλάβει τον χαιρετισμό ..

Θέλω από καρδιάς να επισημάνω πολύ φιλικά δυο τρία πραγματάκια που έχουν σχέση με τους κανόνες συμπεριφοράς μας στα social media .!!
(SOCIAL MEDIA ETIQUETTE )

1.Το γεγονός ότι γράφουμε και κρυβόμαστε πίσω από την οθόνη μας δεν σημαίνει ότι αυτά που υποστηρίζουμε δεν έχουν βαρύτητα .

Άρα , μεγάλη προσοχή στο τρόπο έκφρασης , αν είχαμε μια δύσκολη μέρα ( κάτι που ισχύει για όλους μας ) δεν είναι ορθό να είμαστε επιθετικοί ή 
να βγάζουμε μένος και μίσος με χειριστικό τρόπο.

Η αγενής συμπεριφορά στο γραπτό λόγο σημαίνει κακή παιδεία και δεν γινόμαστε ιδιαίτερα σεβαστοί . 

2. Όταν κάνουμε αίτημα φιλίας έχουμε οπωσδήποτε φωτογραφία μας , το κενό στη φωτό του προφίλ μας είναι ασόβαρη αντιμετώπιση του εαυτού μας , κανείς δεν μας παίρνει στα σοβαρά και φυσικά κανείς δεν μας προσθέτει στους φίλους του. Εγώ προσωπικά θέλω να ξέρω με ποιον έχω να κάνω. 
Το αν πιστεύετε ότι οι φωτό σας θα κλαπούν και θα χρησιμοποιηθούν , μην ανοίγετε προφίλ . Είναι πολύ απλά τα πράγματα . !

3. Δεν μπορεί να μην έχουμε δηλώσει ποτέ τη παρουσία μας στο προφίλ κάποιου με κάποιο σχόλιο η έστω ένα like και να εμφανιζόμαστε με πικρόχολα ή επιθετικά σχόλια επειδή δεν συμφωνούμε με κάποια ανάρτηση .

4.Δεν γράφουμε στα Κεφαλαία διότι είναι σαν να φωνάζουμε φίλοι μου!!

Κατά γενική ομολογία ,  δεν είναι σωστό τις υπαρξιακές μας ανησυχίες να τις βγάζουμε εδώ , υπάρχουν και οι καρέκλες των ψυχολόγων που μπορούν να μας ακούσουν και να ερμηνεύσουν τον ψυχικό μας κόσμο .!!

Με αγάπη ,
Λέμυ Γ. Κοντονή

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου