ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023



ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ!
(Ρεπορτάζ Θρύλου)
         Ήταν ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί η μεγάλη και πολύ σπουδαία συνεργασία  του Βαγγέλη Μαρινάκη με δυο παγκόσμιες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες, τον Ζόρζε Μέντες και τον Αντόνιο Κορδόν. 
        Έτσι στον  Ολυμπιακό «οι κινήσεις από την έλευση του Καρλος Καρβαλιάλ και μετά έχουν την… εσάνς του Ζόρζε Μέντες, του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού ατζέντη του κόσμου. Πλέον «άρωμα» Μέντες έχει και η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία οδεύει προς την αλλαγή προπονητή, με την θέση του Στιβ Κούπερ να παίρνει ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Προπονητής 100% επιλογή του Ζόρζε Μέντες καθώς εκπροσωπείται από την Gestifute, το γραφείο του Πορτογάλου μεγαλοατζέντη».
         Να πούμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ενεργοποιήσει για τα καλά την… βόμβα Μέντες, με τον Πορτογάλο (σ.σ. και τον Αντόνιο Κορδόν) να αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και στις μεταγραφικές κινήσεις τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Νότιγχαμ Φόρεστ  και  της Ρίο Άβε!
        Και σε όλα αυτά θα παίξει το μεγάλο ρόλο ο Μέντες. Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ «οι διασυνδέσεις του Ζόρζε Μέντες θα είναι καταλυτικές στις μεταγραφές και του Ολυμπιακού, με τους Μέντες και Κορδόν να έχουν καταθέσει σχετικό πλάνο και ονόματα στον Βαγγέλη Μαρινάκη»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου