ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ!

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ          ΙΣΤΟΡΙΑ               Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ
 
     Ναι ήρθε η ώρα και ο Γιώργος Τράγκας τα ξημερώματα του παγωμένου Δεκέμβρη έφτιαξε, διοργάνωσε την τελευταία εκπομπή του και αμέσως ξεκίνησε για το μεγάλο και δίχως επιστροφή ταξίδι του. 
     Το ημερολόγιο σημείωνε 14 Δεκεμβρίου 2021 και εγώ εκείνη την ημέρα έγραφα και μετέδιδα.
 
     Όταν τα ξημερώματα έμαθα ότι ο συνάδελφος και πάνω από όλα φίλος Γιώργος Τσάγκας δεν τα κατάφερε και ο κορονοϊός τον νίκησε ομολογώ πως  λυπήθηκα, στεναχωρήθηκα πολύ. 
    Ήταν ανεμβολίαστος και με τα νοσήματα που είχε η κατάσταση του έγινε γρήγορα επικίνδυνη. Διασωληνώθηκε. Τοποθετήθηκε στην καρδιά του μηχάνημα. Και πριν από κάποιες ώρες καταλήξει μπήκε και στο μηχάνημα νεφρού. Ο ιός ο κορονοϊός τον κτύπησε δυστυχώς παντού. 
     Έτσι στις τρεις τα ξημερώματα δεν άντεξε και έφυγε για το μακρινό και χωρίς επιστροφή ταξίδι. Και ήταν μόνο 72 ετών. 
     Γιώργο Τράγκα φίλε μου καλό ταξίδι
     Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. 

   *Στη φωτογραφία που βλέπετε είμαστε το 1990 πριν από 31 χρόνια (σήμερα 33 χρόνια) στο μεγάλο studio τις ΕΡΤ στην εκπομπή «Μια καλημέρα είναι αυτή», με την Ρούλα Κορομηλά και τον Δήμο Μυλωνά. Εμείς σχολιάζαμε την επικαιρότητα. Ενώ το πρωί εκείνος ήταν στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ με το Εν Αθήναις και εγώ στην ΕΡΤ ΕΡΑ με το ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ και είμασταν…αντίπαλοι.
      Βλέπετε άλλες στιγμές στην δική μας καλή εποχή του Ραδιοφώνου.
      Καλό ταξίδι Γιώργο. 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου