ΚΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΦΥΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023







ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ 
ΕΦΥΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΧΩΣ ΓΥΡΙΣΜΟ ΤΑΞΙΔΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ 
      Νικημένος από τον καρκίνο και τον κορονοϊό έφυγε το απόγευμα σήμερα ο Βασίλης Καρράς σε ηλικία 70 ετών.
       Ειναη γνωστό  πως ο λαϊκός τραγουδιστής, ο Βασίλης Καρράς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσούσε με κορωνοϊό που έδωσε την χαριστική βολή!
       Ο μεγάλης μας τραγουδιστής ήταν γεννημένος στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Μάλιστα σε ηλικία δέκα ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια και έξι (6)  χρόνια  αργότερα, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ξεσηκώνοντας τον κόσμο. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι παράλληλα εργαζόταν σε συνεργείο αυτοκινήτων!
        Η άνοδος του, η πορεία του ήταν γρήγορη και μεγάλη. Έβγαλε πολλούς δίσκους, του έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι! Πάντως η μεγαλύτερη δισκογραφική του επιτυχία ήταν το άλμπουμ «Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη».
        Και θα πρέπει να πούμε πως ο Βασίλης Καρράς συνεργάστηκε με πληθώρα συνθετών και στιχουργών μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Θεοφάνους, Εύη Δρούτσα, Χρήστος Δάντης, Χρήστος Νικολόπουλος και Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Και φυσικά πάνω στη σκηνή τραγούδησε με πολλούς, με αναρίθμητους καλλιτέχνες. Όκως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Νίκος Ζωιδάκης, οι Πυξ Λαξ, η Αντζελα Δημητρίου, η Κωνσταντίνα, η Καίτη Γαρμπή, ο Παντελής Παντελίδης και ο Γιώργος Κακοσαίος.
         Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις έμαθε την δυσάρεστη είδηση σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ. «Μία γνήσια λαϊκή φωνή σίγησε. Και ένας γνήσιος Μακεδόνας, ο Βασίλης Καρράς, δεν είναι πια ανάμεσα στους καθημερινούς ανθρώπους για τους οποίους τραγούδησε. Καθημερινός άνθρωπος και ο ίδιος, νομίζω πως δεν θα ήθελε μεγάλα λόγια σε αυτόν τον αποχαιρετισμό. Αλλά με τις νότες του και την απλότητά του να μείνει στη μνήμη μας βαθιά. Βαθιά όσο ήταν και η φωνή του. Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους και στους αμέτρητους φίλους του». 
          Βασίλη φίλε καλέ καλό ταξίδι.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου