Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η . ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ!

Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023ΠΡΟΣΟΧΗ 
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!

       Είναι αλήθεια σήμερα η Αθήνα έχει μετατραπεί σε ένα «απόρθητο φρούριο»! Ο λόγος για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η άφιξη του είναι προγραμματισμένη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης. 
     Περισσότεροι από 3.500 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός! Τα πάντα όλα θα παρακολουθούνται, «θα υπάρχει επιτήρηση από ελικόπτερο και drone, τα οποία θα δίνουν ζωντανή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων που θα στηθεί στην ΓΑΔΑ»!
      Θα έχουμε και μετατροπές, αλλαγές στην κίνηση. Θα κλείσουν δρόμοι. Θα γίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.
            
            ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ       Με την άφιξη του Ερντογαν στην Αθήνα η Τροχαία θα κλείσει πολλούς δρόμους. Και συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.
      Όπως λέει στην ανακοίνωση της η ΕΛ ΑΣ «οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενδεικτικά, σε τμήματα των κάτωθι οδικών αξόνων:
• Λ. Κατεχάκη,
• Λ. Μεσογείων,
• Λ. Βασ. Σοφίας,
• Λ. Κηφισίας,
• Λ. Βασ. Κωνσταντίνου,
• Λ. Βασ. Αμαλίας,
• Λ. Αλεξάνδρας,
• Μιχαλακοπούλου,
• Σταδίου,
• Πανεπιστημίου και
• Ακαδημίας.
            


        Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι 

       Με απόφαση της ΓΑΔΑ του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής έχει απαγορευθεί κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση σε περιοχές της Αθήνας από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης έως το απόγευμα στις 18:00 της ίδιας ημέρας. Να πούμε πως η απόφαση ελήφθη για λόγους δημόσιας ασφάλειας, και ισχύει στις ακόλουθες περιοχές
        Συγκεκριμένα 
      «Στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς/Λεωφόρους: Αλεξάνδρας – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – συνέχεια Παναγιώτη Κανελλόπουλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – συνέχεια Ηλία Ηλίου – δεξιά Βουλιαγμένης – αριστερά Βούρβαχη – συνέχεια Χατζηχρήστου – συνέχεια Ροβέρτου Γκάλη – συνέχεια Αποστόλου Παύλου – αριστερά Ηρακλειδών – συνέχεια Περσεφόνης – δεξιά Πειραιώς – συνέχεια Π. Τσαλδάρη – αριστερά πλ. Ομονοίας – αριστερά Πανεπιστημίου – αριστερά 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – δεξιά Αλεξάνδρας.
         Ακόμη 
         Στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της την οδό Κοκκινοπούλου, σε όλο το μήκος της Λ. Παναγιώτη Κανελλόπουλου, ως και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός έως Λ. Παναγιώτη Κανελλόπουλου), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου