ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΛΛΑΖΕΙ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΒΑΛΕΙ...

Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023



ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ    ΙΣΤΟΡΙΑ      ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΕ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ!

ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΣ!
   ( Περισσότερα στο KONTONIS NEWS στο
     www.giorgoskontonis.com ) 
     Δεν είναι λιγες οι φορές που έχω μιλήσει ή έχω σχολιάσει γεγονότα και περιστατικά, ιστορίες ολόκληρες με το μικρόφωνο και για υο μικρόφωνο που όσο…αθώο φαίνεται είναι δύσκολο, σκληρό και πολλές φορές επικίνδυνο! Μα αν…καταλάβει πως το αγαπάς, θα σε αγαπήσει και δεν σε αποχωριστεί  ποτέ!
      Είναι γεγονός πως ακούω αμέτρητες ώρες την ημέρα Ραδιόφωνο! Ναι βλέπω και κάποιες ενημερωτικές εκπομπές όπως και τα δελτία ειδήσεων στην Τηλεοπραση!
      Και τι έγινε ρε μεγάλε; Θα μου πει κάποιος… 
      Τι κατάλαβες;
      Χμ!
      Οι διαπιστώσεις φίλες και φίλοι πολλές!
      Άκουσα πράγματα που ακόμη δέν μπορώ να τα πιστέψω! «Μπα! Δεν μπορεί, με...γελούν τα αυτιά μου» είπα! Ομως ολα τα γελοία και τις...άγνωστες λέξεις που άκουσα δεν μου αφήνουν περιθώριο να πω πως δεν τρέχει τίποτα!
       Εκεί που με ξεπερνά και γέλασα πολύ, ήταν σε κάποιες πολιτικές εκπομπές που κάνουν κάποιοι χωρίς να ξέρουν πολιτική και ιδιαίτερα χωρίς να έχουν ραδιοφωνική φωνή! 
        Γι’αυτο λέω το μικρόφωνο δεν είναι παίξε - γέλασε! Και προπαντώς δεν είναι για να λέμε ότι γουστάρουμε ή για να βγάζουμε τα εσώψυχα μας! 
        Ρε παιδί μου αφού δεν το’χεις, γιατί συνεχίζεις; Κάνε κάτι άλλο...
        Ομως εκεί που βγήκα από τα ρούχα μου είναι στις απευθείας ποδοσφαιρικές μεταδόσεις! Το τι λέει ο…στόμας τους δεν περιγράφονται!    
         Περισσότερα στο KONTONIS NEWS στο 
www.giorgoskontonis.com
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου