ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ 1984 ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΝΤΑΝΟ ΛΥΓΙΖΟ!

Παρασκευή 12 Ιανιυαρίου 2024



ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ            ΙΣΤΟΡΙΑ         ΤΟ 1984 ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΟ ΛΥΓΙΖΟ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ 

       Σε συνέχεια του χθεσινού ρεπορτάζ για τα καλλιστεία της ποιο μικρής-κοντής ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑΣ διαβάστε σήμερα ποιος ήταν ο βοηθός μου εκείνη την βραδιά!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΤΩΝ 34!

        Αφού πρώτα σας ευχαριστήσω για τα δεκάδες μπράβο που δώσατε, κάνοντας λάϊκ στην χθεσινή δημοσίευση μου με το μέτρημα της μίνι φούστας (για όσους δεν διάβασαν, λέω πως η φούστα ήταν περίπου 25 πόντοι!!!) για την ανάδειξη της ΣΤΑΡ ΜΙΝΙ 1984, σας παρουσιάζω σήμερα άλλη μία ιστορική φωτογραφία από εκείνη την βραδιά.
      Έως ότου λοιπόν ψηφίσουμε την μικρότερη-μίνι φούστα και δώσουμε τ'αποτελέσματα πρός ανακοίνωση στο κοινό στον Πέτρο Καντιάνη, κάναμε διαφορά παιχνίδια που ομολογουμένως ήταν εντυπωσιακά!
      Ένα από αυτά ήταν και σε πόσο χρόνο, σε πόσα λεπτά  μπορούσε κάποια ή κάποιος να πιεί το γάλα με...μπιμπερό!!!
      Τό παιχνίδι αυτό Milk Competicion κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου που είχε κατακλύσει την καφετέρια-μπαρ και το διασκέδασε με την ψυχή του!
      •Στην φωτογραφία που σήμερα δημοσιεύω, βλέπετε την στιγμή που ο αείμνηστος ηθοποιός Ντάνος Λυγίζος μου ανακοινώνει, υπό τό βλέμμα του Πέτρου Καντιάνη, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο την νικήτρια του "μπιμπερού" και...ξεσπάμε και οι δύο σε γέλια μέχρι δακρύων!!!
       Ναι...
       Άλλη εποχή η δική μας...
       Και ήταν καλύτερη από την σημερινή!
       Υπάρχει αντίρρηση;
       Καλημέρα σας,
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου