ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ 2024 ΤΩΝ «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024



ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ  1-1
ΤΩΝ «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ!
    Απόλυτη ισορροπία!
    Από ένα ημίχρονο είχαν οι αντίπαλοι όπου και σημειώθηκαν τα γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο.  Το παιχνίδι μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Παναθηναϊκό έγινε ποιο ζωηρό! Είχαμε δυνατές μονομαχίες και με λίγη τύχη θα μπορούσε κάποια από τις δυο ομάδες να πετύχει γκολ και να πάρει τη νίκη.
      Τώρα οι…λογαριασμοί θα κλείσουν την ερχόμενη Τετάρτη στο Καραϊσκάκη. 
     Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του ντέρμπυ των αιωνίων. Από μια καλή ευκαιρία είχαν οι αντίπαλοι με κυριότερη αυτή του 23 λεπτού όταν ο Ρίτσαρντς έδωσε μπροστινή μπαλιά στον Μασούρα που έπιασε όχι δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα των Τριφυλλιφόρων!
ΓΚΟΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ 0-1
     Ήταν το 44 λεπτό και ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα ακόμη κόρνερ από τα δεξιά. Ήταν το τρίτο. Το  κτύπησε και πάλι ο Καρβάλιο. Η μπάλα αφού κτύπησε σε σώμα παικτών του Παναθηναϊκού στρώθηκε στον Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος μα δυνατό σουτ την έστειλε στα δίκτυα σημειώνοντας το 0-1 για τον Ολυμπιακό. 
 Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ 1-1!
     Στο 65 λεπτό και ύστερα από κόρνερ ο Ιωαννίδης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα ισοφαρίζοντας για υον Παναθηναϊκό σε 1-1! 
     Και τα δυο γκολ μπήκα από «στημένες μπάλες» και συγκεκριμένα από κόρνερ. 
     Στα τελευταία 25 λεπτά τα είδαμε όλα. Κάρτες. Δυνατά μαρκαρίσματα. Και αγωνία. 
     Δίκαιη η…μοιρασιά!
     Χωρίς το μεγάλο αστέρι του τον Κώστα Φορτούνη και τον Ποντένσε παρέταξε τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο στο ντερμπυ των «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό, ο Πορτογάλος προπονητής Καρβαλιάλ. Βέβαια δεν ήταν στα αρχικά πλανα του και ο νεοαποκτηθείς Μάρτινς

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου