ΚΟΥΡΑΣΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΟ 2024!

Πέμπτη 04 Ιανουαρίου 2024



ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΟ…ΔΕΞΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ 2024! 
Η ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ…ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Ήταν στραβό το κλίμα. Το έφαγε και ο γάιδαρος και όλα τελείωσαν!
      Ο Ολυμπιακός μετά την απώλεια του πέναλτυ από τον Φορτούνη φάνηκε πως έχασε την αυτοπεποίθηση του, ενώ η ψυχολογία των παικτών του έπεσε στα…τάρταρα!
      Βέβαια η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν αυτή που όλοι ήθελαν και περίμεναν! Ήταν επιεικώς κακή!
      Ναι ο Ολυμπιακός είχε κατοχή μπάλας 65%! Γκολ δεν είχε! Και πρέπει να υπογραμμίσουμε πως δεν του βγήκε τίποτα! Όποια κίνηση κι’αν επιχειρούσε ο Πορτογάλος προπονητής ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Οι παίκτες δεν μπορούσαν να αλλάξουν ούτε μια μπαλιά! 
       Η Λαμία που σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποίησε την σκληρότητα σαν όπλο αποτέλεσμα της οποίας ήταν να τραυματιστεί και να αποχωρήσει ο Μπιελ και ο Ολυμπιακός στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά να παίξει με δέκα (10) παίκτες, κατάφερε με καλή εμφάνιση να κερδίσει ύστερα από πολλά (αυτό ήταν το 7 επίσημο) παιχνίδια τον Ολυμπιακό!
        Ακόμη στα τελευταία δέκα λεπτά συν τις καθυστερήσεις ο Φορτούνης τραυματίστηκε και ο Ολυμπιακός ήταν σαν να έπαιζε με εννέα παίκτες!
        Και ναι ήταν άτυχος ο Ολυμπιακός στην τελική φάση!
        Αντίθετα η Λαμία στάθηκε πολύ πολύ τυχερή! Κέρδισε όμως δίκαια! 
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ Ο ΣΛΙΦΚΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!
      Στο 4 λεπτό η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί σκορ. Αναστάτωση στην άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Τσιλούλης έκανε σέντρα, ο Ροντινέι δεν έδιωξε σωστά. Η μπάλα έφθασε στο Λιθουανό Σλίφκα που με συρτό όχι δυνατό σουτ έκανε το 1-0!
      Τρία λεπτά αργότερα ο Φορτούνης έστρωσε στον Μασούρα, που από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα αουτ!
      Στο 13’ ο διαιτητής Διαμαντόπουλος δεν έδωσε φάουλ όταν παίκτης της Λαμίας με σκληρό μαρκάρισμα πέταξε στο τερέν τον Φορτούνη. Στο σημείο αυτό ο Φορτούνης διαμαρτυρήθηκε έντονα όπως και ο πάγκος. Έτσι ο Διαμαντόπουλος παραλίγο να τινάξει τον αγώνα στον αέρα!   
      Ο Ολυμπιακός έως και το 35 λεπτό ήταν ασύνδετος και στο διάστημα αυτό η Λαμία έχασε κάποιες κακές ευκαιρίες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ανέλαβε την πρωτοβουλία πίεσε για την ισοφάριση χωριζ και νζ το καταφέρει! 
      Όχι δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός. Ήρθε και η όχι καλή έως και εχθρική διαιτησία του Διαμαντόπουλου και το…γλυκό έδεσε! Τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων που κράτησε ήταν λίγα, γιατί τόσα ήταν όταν ο Τσαμδαρης  τραυμάτισε τον Φορτούνη. Και αλλά τόσα στις σκόπιμες καθυστερήσεις πλαγιά αουτ και αουτ που κέρδισε η Λαμία!  
      Με τον Ναβάρο στη θέση του Γιοβετις 
ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ!
      Ήταν το 50 λεπτό και οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν πέναλτυ. Το κτύπησε ο Φορτούνης και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ισοφαρίσει γρήγορα! 
      Με όλα τα στελέχη του ετοιμοπόλεμα ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού παρέταξε την ομάδα του κατά της Λαμίας στο άδειο γήπεδο Αθανάσιος Διάκος», με στόχο το…τρίποντο!
Στη φάση αυτή κρίθηκαν όλα. Είναι το πέναλτυ που ο Φορτούνης έστειλε την μπάκα στο δοκάρι!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου