Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ 99 ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GREEK MAFIA

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ GREEK MAFIA! 
      Ήταν στην κυριολεξία μια εκτέλεση.
      Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
      Αυτό καταμαρτυρεί και ο τρόπος της εκτέλεσης.
      Ο γνωστός σαν «Ζαμπόν» δέχθηκε περίπου εκατό σφαίρες!
      Κοντά στις 99 σφαίρες από καλάσνικοφ δέχθηκε. «Γαζώθηκε», στην κυριολεξία ο 44χρονος στο Νέο Κόσμο ο οποιος ένα ολόκληρο οπλοστάσιο στο αυτοκίνητό του
      Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ακόμη «Πάνω από 99 σφαίρες από καλάσνικοφ έχουν βρεθεί στον τρόπο της μαφιόζικης δολοφονικής επίθεσης με θύμα τον 44χρονο, «βαρύ» όνομα της Greek Mafia, που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Ιανιυαρίου 2024 έξω από βενζινάδικο στην συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού στο Νέο Κόσμο. 
      Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν αποκλείουν να έπεσαν ακόμα περισσότεροι πυροβολισμοί, προκειμένου οι δράστες να εξασφαλίσουν ότι ο στόχος τους δεν θα γλύτωνε. Ο ακριβής αριθμός θα διευκρινιστεί όταν ολοκληρωθεί η έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στον τόπο του εγκλήματος. Σημειώνεται ότι μία σφαίρα που πιθανόν «ξέφυγε» από τους δράστες, τρύπησε το τζάμι παραθύρου διαμερίσματος παρακείμενης πολυκατοικίας, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.
      Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής θεωρούν βέβαιο ότι πρόκειται για ακριβό συμβόλαιο θανάτου και εκτιμούν ότι χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον δύο πολεμικά τουφέκια καλάσνικοφ, ενώ δεν αποκλείουν οι δολοφόνοι να άλλαξαν και γεμιστήρες για να αποτελειώσουν τον 44χρονο.
      Αξίζει να σημειωθεί ότι και το θύμα έφερε βαρύ οπλισμό, αλλά δεν πρόλαβε να τον χρησιμοποιήσει, καθώς οι δράστες είχαν μελετήσει πολύ καλά το σχέδιο τους και δεν αποκλείεται να είχαν κάνει και πρόβες για αυτό δεν του άφησαν περιθώρια αντίδρασης.
      Στο αυτοκίνητο του 44χρονου βρέθηκε το πιστόλι του, ένα Glock των 9 χιλιοστών, ενώ στο πορτ μπαγκάζ είχε και ο ίδιος ένα καλάσνικοφ με γεμιστήρες και άγνωστο αριθμό φυσιγγίων.
      Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο του θύματος, ένα τζιπ BMW, ήταν θωρακισμένο, αλλά οι εκτελεστές τον αιφνιδίασαν την ώρα που έβγαινε από το βενζινάδικο και πήγαινε να μπει στο όχημα και έτσι δεν πρόλαβε να κλείσει την πόρτα του οχήματος.
      Όπως προκύπτει από την μέχρι στιγμής έρευνα, βλήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, πιθανόν και από τις δύο πλευρές» 
       Στοιχεία που εδωσε η ΕΛ ΑΣ λίγες ώρες πριν την δολοφονία - εκτέλεση του γνωστού «Ζαμπόν»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου