ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ!

Τρίτη 09 Ιανουαρίου 2024



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ 
ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! 
      Δεν θα σχολιάσω τίποτα περισσότερο από αυτά που ο ίδιος ο παρατηρητής αγώνα (ευτυχώς υπάρχουν ακόμη) ο φίλος από τα παλιά από την εποχή που και ο ίδιος ήταν διαιτητής και μάλιστα από τους καλύτερους της εποχής του, ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος γράφει στην έκθεση του στην ΚΕΔ για τον επικίνδυνο Σλοβάκο «διαιτητή» που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Ολυμπιακό. 
      Να συμφωνήσω με αυτά που μου είπε ένας άλλος διαιτητής και μάλιστα από τους κορυφαίους της παλιάς εποχής. «Οι αποφάσεις των διαιτητών έβγαλαν στην επιφάνεια όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπό την ανοχή της κυβέρνησης που δεν έχει κάνει το παραμικρό για να διορθώσει την κατάσταση»! 
      Τώρα ας δούμε τι λέει ο κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στην έκθεση του. 
— Α. κανονικό γκολ Ολυμπιακού, έπαιξε το φάουλ ο Κάλενς
— Β. κανονικό γκολ Μασούρα, κακώς ακυρώθηκε
— Γ. Πέναλτι καθαρό σε Ναβάρο, κακώς δε δόθηκε
— Δ. Κανένα πέναλτι σε Πινέδα
       Και όλα αυτά μια ημέρα μετά το προμελετημένο έγκλημα. 
Γιώργος Κοντονής 

        ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ 

«Μια μέρα μετά τα αίσχη που συνέβησαν στο φαληρικό γήπεδο έρχεται η έκθεση του παρατηρητή διαιτησία Χαράλαμπου Καλογερόπουλου να «κάψει» τον Μαρχέφκα όσο και τον Varιστα Κρίστιαν Μίχελ, ανιψιό του πρώην τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ. Μια συγγένεια που προσπάθησε να κρύψει με κάθε τρόπο η ΚΕΔ, αλλάζοντας το όνομα του Κριστιάν Μίχελ σε Κριστιάν Μίκελ, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να εκτεθεί στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης. Ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που βυθίζεται στην ανυποληψία και έχει εξελιχθεί σε παρωδία.
Πιο συγκεκριμένα η έκθεση του παρατηρητή Καλογερόπουλου αναφέρει:
Α. κανονικό γκολ Ολυμπιακού, έπαιξε το φάουλ ο Κάλενς
Β. κανονικό γκολ Μασούρα, κακώς ακυρώθηκε
Γ. Πέναλτι καθαρό σε Ναβάρο, κακώς δε δόθηκε
Δ. Κανένα πέναλτι σε Πινέδα
Η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας Χαράλαμπου Καλογερόπουλου «καίει» τον Σλοβάκο ρέφερι του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Μαρχέφκα.
Μια τέλεια… ληστεία μπροστά στα μάτια τους είδαν να λαμβάνει χώρα όσοι παρακολούθησαν το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Superleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.
Στο χορτάρι του «Γ.Καραϊσκάκης» εμφανίστηκε ένας επικίνδυνος Σλοβάκος ρέφερι ονόματι Μαρχέφκα, ο οποίος αποφάσισε να γίνει αυτός ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης χαρίζοντας με τις αποφάσεις του την νίκη στην Ένωση.»
       Τα σχόλια δικά σας
        Κάποια στόματα πρέπει νς κλείσουν επιτέλους.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου