ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024



ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ!
      Στο Τατόι και σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου του 2024, το ετήσιο μνημοσύνη από το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. 
      Στο ρεπορτάζ που βγαίνει από το περιβάλλον της οικογένειας διαβάζουμε πως «Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης, τα παιδιά, τα εγγόνια και η σύζυγός του Άννα Μαρία έδωσαν, εμφανώς συγκινημένοι, το "παρών" στο ετήσιο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, στις 10 Ιανουαρίου 2023.
       Ειδικότερα, το μνημόσυνο ξεκίνησε λίγο μετά τις 13:00 υπό βροχή, με τα μέλη της οικογένειας να αποχωρούν περίπου μισή ώρα αργότερα.
       Λίγο νωρίτερα, στο Τατόι είχε αφιχθεί ο μεσαίος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος. Στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε βρισκόταν ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά, Φίλιππος. Τελευταίο έφτασε στο Τατόι το αυτοκίνητο με τον Παύλο, την αδελφή του Αλεξία και την μητέρα τους Άννα Μαρία.
      Λίγες ώρες πριν από το μνημόσυνο, ο γιος του, Παύλος, είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία του πατέρα του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ενώ ο φωτογραφικός φακός τον κατέγραψε όταν αποχωρούσε από την Ηρώδου Αττικού για να μεταβεί στο Τατόι»
       Αιωνία του η μνήμη

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου