ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΕΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2024



ΝΤΕΡΜΠΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ  ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!
ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ο 91 ΝΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙ 62 ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ 47 ΜΑΤΣ ΙΣΟΠΑΛΑ!
    Με τα παιχνίδια της 17 αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. 
      Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο άδειο «Γεώργιος Καραισκάκης», όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπυ της ημέρας. 
      Με την ευκαιρία να υπογραμμίσουμε πως στα μεταξύ τους παιχνίδια, ο Ολυμπιακός είναι το αφεντικό στα παιχνίδια - ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο, στο «Γεώργιος Καραισκάκης»!
       Η προϊστορία των αναμετρήσεων είναι πλούσια. Ο Ολυμπιακός σε 200 αγώνες έχει το προβάδισμα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν σημειώσει 91 νίκες, έναντι 62 της ΑΕΚ. Στην σειρά των μεταξύ τους αναμετρήσεων 47 ντέρμπι έχουν λήξει ισόπαλα. 
       Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των Πειραιωτών. Οι ερυθρόλευκοι μετράνε 36 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες. Αν θέλουμε να είμαστε λίγο πιο σαφείς για την εικόνα των μεταξύ τους αναμετρήσεων τα 10 τελευταία χρόνια έχουμε τον Ολυμπιακό να σημειώνει 14 νίκες και να χάνει σε 7 αγώνες. Μόλις 6 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.
         Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας.
         Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γειτονικό ντέρμπυ της Θεσσαλονίκης. Στο άδειο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης παίζει με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ!
          Αν δούμε την ιστορία στα 218 μεταξύ τους παιχνίδια ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει 78 φορές. Ο Άρης 69. Ενώ άλλα 71 ματς έληξαν ισόπαλα!
          Εύκολο απόγευμα έχει ο Παναθηναϊκός ο οποίος στην άδεια Λεωφόρο αγωνίζεται με τον Παναιτωλικό.
           Στα άλλα παιχνίδια της Κυριακής ο Βόλος υποδέχεται τον Ατρόμητο. Ο Πανσερραϊκός την Κηφισιά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Αστέρα Τρίπολης. Ενώ την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στην Κρήτη ο ΟΦΗ παίζει με την Λαμία. 
    ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΙΩΝΙΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!
         Την εβδομάδα αυτή στις  10 Ιανουαρίου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ο Παναθηναϊκός  υποδέχεται τον Ολυμπιακό . Στο ντέρμπυ των αιωνίων ανοικτά είναι όλα τα αποτελέσματα! Δεν υπάρχει φαβορί…

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου