ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ

Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 2024



Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ!
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ 
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Για μια ακόμη φορά οι συνάδελφοι του MEGA, του ΑΝΤ1, του ΟΡΕΝ και της ΕΡΤ είδαν  την…σκόνη, του πρώτου των πρώτων του μόνιμου πρωταθλητή του Τσάμπιονς Λιγκ και κατόχου του Σούπερ Καπ της ενημέρωσης, του μοναδικού Γιώργου Αυτιά, αφού για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο τερμάτισε πρώτος και με διαφορά από τους δευτεροτριτοτέταρτους!
       Είναι γεγονός η κυριαρχία αυτή του Γιώργου Αυτιά στηρίζεται στην Ελληνική Κοινωνία, αφού η εκπομπή «Καλημέρα» είναι «κατ’ εξοχή εκπομπή της Ελληνικής Κοινωνίας», όπως ο ίδιος λέει. 
       Αναμφισβήτητα ο Γιώργος Αυτιάς, με την ολιγομελή ομάδα του, παρουσιάζει τα γεγονότα και την επικαιρότητα δίνοντας με πίνακες και παραδείγματα απαντήσεις στα πολλά δικά μας «πως και γιατί». Είναι αλήθεια πως την εκπομπή την παρακολουθούν και το Σάββατο αλλά και την Κυριακή κοντά στα δυο εκατομμύρια Έλληνες κάθε ηλικίας. Όπως αποδείχθηκε οι Έλληνες αγαπούν τον Γιώργο Αυτιά και το δείχνουν χωρίς περικοπές! 
       Έτσι και σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα της έρευνας - δημοσκόπηση της AGB «η εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον Γ Αυτιά ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος σε όλα τα κοινά!   Δηλαδή  20% στο σύνολο .  Στο  11,3% στο Δυναμικό  και 5,5 στα πολύ νεανικά.  Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σωστής και επίμονης  προσπάθειας του Γιώργου  Αυτιά και της ολιγομελούς ομάδας του.  
      Η κυριαρχία αυτή στηρίχθηκε από την Ελληνική Κοινωνία αφού η εκπομπή είναι η <κάτ.  εξοχήν εκπομπή της Ελληνικής Κοινωνίας>  Απευθυνόμαστε <από τον  εγγονό έως τον παππού  και την μητέρα έως τον πατέρα>  λέει ο Γιώργος Αυτιάς  καθώς  1.000.000  Έλληνες τον ακολουθούν  πιστά κάθε Σαββατοκύριακο στο σύνολο των τηλεθεατών.  Η κοινωνία τον αγαπά τον αγαλλιάζει  τον ακούει γιατί όσα λέει  έχουν βάση και  δίνει λύσεις!   
      Σας παραθέτουμε τα επίσημα αποτελέσματα της AGB  από  την αρχή της Σαιζόν έως   31/12 2023
ΚΑΝΑΛΙ                    ΣΥΝΟΛΟ                  ΔΥΝΑΜΙΚΟ          ΝΕΑΝΙΚΑ
ΣΚΑΙ                              20%                           11,3                    5,5
MEGA                           13,2                           10,4                    4,4
ANT1                             12,2                           9,4                      4,6
ΟΠΕΝ                            10                              8,2                       3,4
ΕΡΤ                                8,8                             7,1                       4,1
ΠΗΓΗ AGB»

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου