ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024



ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ         ΙΣΤΟΡΙΑ         ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΗΤΑΝ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ.
           
          Σήμερα το ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ θα…γυρίσει
          στα χρόνια της Νομαρχίας. Θα…πάμε στα 
          δύσκολα πρώτα χρόνια της!
 
          ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ...

       Έμαθα πριν λιγο οτι ο μεγαλύτερος σε ηλικία Ευρωβουλευτής του Ευρωπαικου Κοινοβουλίου (τον σέβονται και τον ακούνε ολοι...), ο δάσκαλος μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλα και στην πολιτική γενικότερα, ο πρόεδρος Μανώλης Γλεζος, εβαλε τις φωνές στους ΣΥΡΙΖΑιους!!!
       Τους τα έψαλε για τα καλα, για ολα οσα ελέχθησαν τις τελευταίες ώρες οχι μονο απο καποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλα και απο τον ιδιο τον Αλεξη Τσιπρα!!!
       Εκείνα που...καυτηρίασε περισσοτερο, ο "παππους" (ετσι τον φωνάζουμε) ειναι τα εξής δυο:
• Το "θα τυπώσουμε 100 δισεκατομμύρια ευρω...", που ειπε σε τηλεοπτική εκπομπη, η νεοαφιχθησα στο..."κλαμπ" του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή!  Και...
• Εκεινο το "Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, λενε μερικοι. Λοιπον ναι. Ιδού η Ροδος. Και το πήδημα σε λιγες μέρες, με την ώθηση του Ελληνικου λαου. Την δικη σας ώθηση", που τονισε στην πολιτική ομιλια του στην Ροδο, ο Αλεξης Τσιπρας!!!
       Ποιος είδε τον Θεο και δεν το φοβήθηκε! Ηταν πολυ πολυ εκνευρισμένος ο δάσκαλος μου Μανώλης Γλεζος! Και αυτο γιατι ξέρει οτι ο Ελληνικος λαος δεν τα θελει αυτα!
       Και ναι ο λαος μας δεν ξεχνάει και την κατάλληλη ώρα τιμωρεί!!!
      Έτσι Αλεξη;
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου