ΝΙΚΟΣ ΜΑΧΛΑΣ: «ΟΛΟΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ»!

Τετάρτη 10 Ιανιυαρίου 2024



ΝΙΚΟΣ ΜΑΧΛΑΣ: «ΟΛΟΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΤΕΡΙΜ»

        Σε δηλώσεις του ο παλιός κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έγραψε ξεχωριστή ιστορία στα γήπεδα της Ολλανδίας ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στο Αθλητικό Ραδιόφωνο ΣΠΟΡ FM για τα τελευταία αθλητικά γεγονότα.
        Ο Νίκος Μαχλάς απαντώντας στην ερώτηση για τα κλειστά γήπεδα ύστερα από την απόφαση της πολιτείας υπογράμμισε πως «τέτοιες αποφάσεις θέλουν να υποβαθμίσουν το ποδόσφαιρο…»! Και συνέχισε λέγοντας ότι «είναι κρίμα να υπάρχουν κλειστά γήπεδα. Και να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις, που τιμωρούν μονάχα το άθλημα, το οποίο, δεν φταίει σε κάτι»! 
         Σε άλλη ερώτηση για την πρόσληψη από τον Γιάννη Αλαφούζο του Τούρκου διάσημου προπονητή Τερίμ, ο παλιός επιθετικός σούπερ σταρ τόνισε. «Λατρεύω τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον θεωρώ ως έναν από τους καλύτερους προπονητές που είχε ποτέ ο Παναθηναϊκός». Και ύστερα από μια ανάσα συνέχισε. «Φαίνεται πως, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», ο Γιάννης Αλαφούζος, σκέφτηκε πως με άλλον τεχνικό θα βγει πρώτος και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα…»! 
           Στο «γιατί;» του συναδέλφου ο Νίκος Μαχλάς απάντησε. «Πιστεύω ότι, είναι ένα καλό ρίσκο η έλευση του Τούρκου. Και εφόσον δώσει το κάτι παραπάνω, σε συνδυασμό με μια, δυο προσθήκες θα είναι μια ολόσωστη κίνηση για τον Παναθηναϊκό από τον Αλαφούζο»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου