Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ...ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024


ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ 
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Άλλη μια φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απογοήτευσε. Θέλοντας να αποφύγει τους συναδέλφους δημοσιογράφους απεσταλμένους στο όμορφο νησί στις Σπέτσες  έδινε εντολή να σβήνουν τα φώτα και αυτός  έτρεχε από σκοτεινιά δρομάκια για να φθάσει στην ταβέρνα πρώτος. Μάλιστα στην ταβέρνα υπήρχαν όχι αναμμένα τα φώτα αλλά ένα δυο άντε πέντε κεριά! Και όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια για να μην δουν οι δημοσιογράφοι όχι τι ακριβώς θα ήταν το μενού αλλά ποιος ή ποιοι θα έκαναν τα γνωστά πηγαδάκια!
      Έγιναν και άλλα πολλά κωμικοτραγικά γεγονότα αυτό το τριήμερο στις Σπέτσες. Δεν ξέρω εάν συζητήθηκαν θέματα καίρια και  επίκαιρα εκτός από το μόνιμο, για το νόμο των ομόφυλων ζευγαριών;
       Το ζητούμενο είναι εάν βγαίνει κάποιο συμπέρασμα από αυτή τη συνάντηση των Σπετσών εκτός από την οικογενειακή φωτογραφία!
       Θα πρέπει όμως να ξέρει ο Στέφανος Κασσελάκης πως ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει το ρόλο του πρωθυπουργού, «ωσεί πρωθυπουργός» ορίζει ο νόμος. Όλα λοιπόν όσα έκανε στις Σπέτσες για να κρυφτεί από τους δημοσιογράφους που ήθελαν να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για την τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ, θεωρούνται και είναι κωμικά και άρα απαράδεκτα!
        Κάποιος, ίσως ο κ. Φάμελος ας του πει ποιος είναι επιτέλους ο ρόλος του ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μπας και συνέλθει!
Γιώργος Κοντονής

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΤΩΝ     
      ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΠΩΣ ΕΖΗΣΑΝ ΤΑ 
      ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ  

  «Κάτω από ιδιόμορφες συνθήκες έγινε το δείπνο χθες βράδυ που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης  στους βουλευτές που συμμετείχαν στο «σεμιναριο εργασίας» στις Σπέτσες.  
      Προκειμένου να μη μην υπάρχουν φωτογραφίες και πλάνα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε  νωρίτερα στην ταβέρνα στην οποία ήταν κλειστά τα φώτα, για να δείχνει προφανώς ότι «δεν λειτουργούσε»!  
Στον ΣΥΡΙΖΑ πάντως εκτιμούν ότι η σύνοδος των Σπετσών άφησε ένα θετικό αποτύπωμα. Όπως εκτιμούν οι γκρίνιες μπήκαν στην άκρη και επικράτησε ένα κλίμα μακριά από «αλληλοκαρφώματα και καβγάδες με δουλειά για θέματα όπως η ακρίβεια, τα εργασιακά, τα φορολογικά και  το θέμα των ιδιωτικών πανεπιστημίων να είναι στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών το επόμενο διάστημα. Να σημειωθεί ότι ενώ οι οι εργασίας είχε προγραμματισθεί να ολοκληρωθούν μέχρι χθες το βράδυ, συνεχίζονται και σήμερα.   
Πριν το δείπνο έφτασαν τα δώρα για όλους τους βουλευτές από τον αντιδήμαρχο του νησιού. Επρόκειτο για μια τσάντα που περιείχε ένα βιβλίο με την ιστορία των Σπετσών παραδοσιακά αμυγδαλωτά και  ένα αναμνηστικό. 
     Νωρίτερα η δήμαρχος του νησιού έστειλε μια ανθοδέσμη στον Στέφανο Κασσελακη , ο οποίος αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα από το νησί…»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου