Ο π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024



Ο π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ 
ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΑΡΑΞΕ ΤΑ…ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΝΕΡΑ!
Γράφει ο Γιώργος Κοντονής 
    «Άστραψε και βρόντηξε» ο π. Στυλιανός Καρπαθίου καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ΑΛΦΑ για να πει τις θέσεις του για το νομοσχέδιο που αναφέρεται στον «γάμο και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια»! 
      Εκείνο που πρέπει να υπογραμμίσουμε πως ο ιερέας που έχει πολλά παιδιά, τα είπε «έξω από τα δόντια» και είναι βέβαιο πως πολλούς τους στεναχώρησε και κάποιους άλλους τους έφερε προ των ευθυνών τους!
      Να υπογραμμίσουμε πως ο π. Στυλιανός Καρπαθίου είναι απόφοιτος της Θεολογικής και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Rene Descartes και Sorbonne IV στο Παρίσι, απ’ όπου έλαβε και το Master. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Βιοηθική, με θέμα «Ιστορία του ζυγωτού και εξωσωματική γονιμοποίηση».
       Πρέπει ακόμη να σημειώσουμε ότι «κατέχει την ειδικότητα της Ψυχιατρικής. Έχει συγγράψει βιβλία θεολογικού και ιατρικού (στο χώρο της Νευροψυχολογίας), περιεχομένου. Μάλιστα έχει πάρει μέρος σε πολλά συνέδρια και ημερίδες. Ως κληρικός διακονεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Είναι έγγαμος και πατέρας επτά παιδιών! 
   Προσωπικά πιστεύω πως το νομοσχέδιο αυτό δεν είναι το ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ! Την ώρα που η Ελληνική οικογένεια ανεβαίνει ένα Γολγοθά με την ακρίβεια και προσπαθεί να προφυλαχθεί από την βία, έρχεται το νομοσχέδιο αυτό (θα μπορούσε να πάει πολύ πίσω από τις όποιες προτεραιότητες του πρωθυπουργού) και φέρνει τα πάνω κάτω. 
    Εκείνο που είναι πολύ σοβαρό είναι το γεγονός πως αν όχι όλες κάποιες εκπομπές που ασχολούνται μόνο με κουτσομπολιά παρουσιάζουν τα πράγματα μονόπλευρα και μόνο από την πλευρά των ομόφυλων ζευγαριών. Και την πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν την καλούν και δεν την υπολογίζουν! Αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια!
   Παρακολουθείστε τώρα ποιο σωστά διαβάστε κάποια αποσπάσματα από όλα όσα είπε ο π. Στυλιανός Καρπαθίου στην εκπομπή. 
«Όλοι αποζητούμε το φυσιολογικό. Να δούμε αυτή η φύση μάς λέει ότι είναι θεμιτή κατάσταση η ομοφυλοφιλία; Δεν ξέρω αν υπάρχει ευτυχία ή έρωτας ανάμεσά τους. Δηλώνουν ευτυχισμένοι αλλά είναι μέσα στη θλίψη, δηλώνουν αγάπη αλλά είναι μέσα στο μίσος» είπε ο ιερέας.
«Δεν είναι κοινωνικό θέμα. Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι», πρόσθεσε στη συνέχεια με τον Γιάννη Πουλόπουλο να παρεμβαίνει και να του λέει πως τον προσβάλλει με τα λόγια του.
«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό», συνέχισε ο Στυλιανός Καρπαθίου, για να ρωτηθεί για τι πράγμα μιλάει.
«Με συγχωρείτε κύριε, δεν υπάρχει βιασμός; Η φύση διαφορετικά ορίζει τα πράγματα. Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο» και πρόσθεσε: «Δικαίωμα έχετε αυτό το οποίο θέλετε να είστε, αλλά στο σπίτι σας. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το κάνετε δημόσιο θέαμα. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στα παιδιά μου να τους κάνετε προπαγάνδα. Με καλέσατε να σας πω κάποια πράγματα. Είστε σε λάθος δρόμο».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου