ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024



ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Πρέπει άμεσα να παρέμβει η πολιτεία και το υπουργείο Αθλητισμού μα παρέμβει και τέτοιοι τύποι όπως ο κ. Παπαπέτρου να τεθούν στο περιθώριο. Να του πάρουν, χθες, τη σφυρίχτρα! Είναι επικίνδυνος! 
     Σφύριξε πέναλτυ υπέρ της ΑΕΚ στο 90+3. Ένα πέναλτυ που ΜΟΝΟ αυτός είδε! Να φανταστείτε που ενώ ο VAR ρέφερι του είπε πως δεν υπάρχει η…εσχάτη, αυτός δεν έκανε δεκτή την απόφαση του VAR και πηγή ο ιδιος να τσεκάρει την φάση! Μάλιστα ζήτησε τρεις φορές να την ξαναδώσει ο διαιτητής VAR για να αποφασίσει με μαύρη καρδιά πως δεν ήταν πέναλτυ!  
      Μάλιστα πριν από αυτή την απόφαση του «έπνιξε» πέναλτυ υπέρ του ΟΦΗ. Μάλιστα στη περίπτωση αυτή δέχθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα και δίχως να πάει να δει τη φάση όπως όφειλε και τον παρότρυναν οι παίκτες του ΟΦΗ! 
      Γιάννη Βρούτση πάρε θέση. Τέτοιοι διαιτητές όπως του κ. Παπαπέτρου με τις αποφάσεις τους βάζουν φωτιά στο παιχνίδι. Έτσι τώρα που έρχεται η ώρα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα και για να μην έχουμε παρατράγουδα από τέτοιους τύπους να γίνει ξεκαθάρισμα διαιτητών. Και κάποιοι όπως ο  κ. Παπαπέτρου να πάνε στο σπίτι τους! 
       Είναι επικίνδυνοι.
       Είναι κίνδυνος θάνατος.
       Να πούμε πως για τις σημερινές αποφάσεις αυτού του επικίνδυνου διαιτητή στον αγώνα ΑΕΚ ΟΦΗ (ωραία ομάδα) διαμαρτύρονται δίκαια ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός! 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου