ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2015 ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024



ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ                 ΙΣΤΟΡΙΑ                  ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΡΣ ΤΗΔ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΔΗ ΤΟΥΣ.

      Όταν το 2015 πριν από 9 χρόνια σαν σήμερα 19    
      Φεβρουαρίου με ειδοποίησαν πως ο Σύνδεσμος 
      Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Νέας      
      Φιλαδελφείας θέλει να με τιμήσουν για 
      την προσφορά μου στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, 
      η τιμή για εμένα ήταν μεγάλη. 

ΤΙΜΗ ΜΟΥ!..
Όταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστων  της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, ο Ξενοφών Μπουσους με ειδοποίησε πως οι παλαίμαχοι θέλουν να με τιμήσουν για την δημοσιογραφικη μου δράση στον πολιτικό και στον αθλητικό τομέα, το χάρηκα ιδιαιτέρως. 
Και ναι!
Ναι!  Έτσι είναι...
Αυτό έγινε γιατί η επιβράβευση ήρθε από κάποιους καλούς φίλους αγωνιστές του ποδοσφαίρου!  Και όχι απο κάποιο μεγάλο κλαμπ,  που θα το έκανε για λόγους προβολής και μόνο! 
Σκεπτόμενος τα αγνά αισθήματα αυτών των ανθρώπων είπα χωρίς μεγάλη σκέψη, "σας ευχαριστώ. Πότε θα γίνει..;"!
Η εκδήλωση τελικά έγινε χθες το βράδυ (Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015) στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας,  που ήταν γεμάτο από κόσμο και που με τα χειροκροτηματα τους έδειξαν την αγάπη τους στο πρόσωπο μου! Ήταν για μένα μια ακόμα επιβράβευση! 
Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την τιμή που μου έκαναν! 
Τιμή μου!..
Ναι!
Ειναι για μενα μεγαλη Τιμή, η χθεσινοβραδυνή βράβευση μου, με "τιμητική πλακέτα", απο τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Νεας Φιλαδελφειας-Νεας Χαλκηδονας, "για την δημοσιογραφικη και τηλεοπτική προσφορά (μου) στον πολιτικο και αθλητικό χωρο"!!!
Ευχαριστω πολυ ολους όσοι με πρότειναν για αυτη την τιμητική διάκριση, οπως τον προεδρο του Συνδέσμου τον Ξενοφώντα Μπουσους και τον γραμματέα τον Ιωαννη Ιντζεγιάν, καθως και ολο το διοικητικό συμβουλιο!
Ακομα θελω να ευχαριστήσω τον καλο μου φιλο τον επι 35 χρονια δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο, τον Μπαμπη Μποβο, ο οποιος εκανε και την απονομή, για τα καλα του λογια, στο προσωπο μου!
Ειναι η τιμητική αυτη διάκριση σε μενα, μια απόδειξη των όσων εχω προσφερει, στην επι 50 χρονια δημοσιογραφικη μου δραση, τοσο στις εφημεριδες, οσο και στο Ραδιοφωνο και στην Τηλεοραση...
Θελω ομως να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο κοσμο που ειχε κατακλύσει την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Νεας Φιλαδελφειας, για το αυθόρμητο χειροκρότημα του κατα την διάρκεια της τιμητικής βραβευσης μου!..
Ηταν για μενα συγκινητικό...
Σας ευχαριστω.
• Δεν θελω να πω περισσοτερα, ουτε και να σχολιασω κατι αλλο για την εκδήλωση....
Αλλωστε οι φωτογραφιες που βλέπετε "μιλανε" και..."δείχνουν την αληθεια"!!!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου