ΕΝΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024



ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ 
ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΡΕΙΣ!

           «Ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά 
              μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε»!
     Ακούστηκε να λέει ο δολοφόνος στη Γλυφάδα όπως είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες. Ο δολοφόνος που με κοντόκανη καραμπίνα μπήκε στα γραφεία της Ναυτιλιακής εταιρείας και σκότωσε τρεις και στη συνέχεια  αυτοκτόνησε! 
     Στο ιστορικό της άγριας δολοφονίας αναφέρεται πως ο δράστης ήταν οπλισμένος 
με μία κοντόκανη επαναληπτική καραμπίνα και ένα περίστροφο! Μάλιστα όπως λένε οι εργαζόμενοι άρχισε σύμφωνα με μαρτυρίες των εργαζομένων να πυροβολεί και να φωνάζει στους υπαλλήλους να φύγουν!
     Να πούμε πως την ίδια ώρα έξω από το κτήριο της Ναυτιλιακής Εταιρείας είχε σημάνει συναγερμός. Ισχυρές δυνάμεις βρίσκονταν μα την ομάδα της ΕΚΑΜ η οποία έκανε έφοδο στο κτήριο, από το οποίο είχαν ήδη βγει οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους.
     Σύμφωνα μα το ρεπορτάζ που μετέδωσε η ΕΡΤ, «ο ένοπλος μπήκε από το υπόγειο και ανέβηκε στους πάνω ορόφους του κτηρίου όπου άρχισε να πυροβολεί, σκορπώντας τον θάνατο και τον πανικό, προτού βάλει τέλος στη ζωή του. 
     Ο δράστης φώναζε σε όλους τους υπαλλήλους να φύγουν, «ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά», δήλωσε εργαζόμενη στην εταιρεία όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί στη Γλυφάδα. 
    «Δουλεύαμε κανονικά όπως κάθε ημέρα. Πρόκειται για παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιο, ο οποίος προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά», δήλωσε υπάλληλος της εταιρείας, το γραφείο της οποίας.       
    «Κρατούσε κοντόκανη επαναληπτική καραμπίνα και ένα περίστροφο τύπου ρεβόλβερ», περιέγραψε η ίδια. 
     Άλλος υπάλληλος της ναυτιλιακής δήλωσε ότι άκουσε τους πυροβολισμούς, έτρεξε να δει τι συμβαίνει και όταν τον ενημέρωσαν για τον ένοπλο βγήκε τρέχοντας από το κτήριο.  
    «Ήμουν στο ισόγειο, από ό,τι κατάλαβα έγιναν στους πάνω ορόφους, δεν έχω εικόνα. Άκουσα τους δύο πρώτους πυροβολισμούς, πήγα προς τη σκάλα για να δω τι γίνεται. Είδα δύο παιδιά που κατέβαιναν, μου λένε είναι ο Ά@@ με όπλο και πυροβολεί. Φυσικά έτρεξα προς τον κήπο και βγήκα από την πίσω πόρτα του γκαράζ», δήλωσε ο εργαζόμενος. 
    «Τον είδα, γιατί το γραφείο μου είναι ακριβώς δίπλα στη ράμπα. Είδα το αυτοκίνητο που κατέβαινε τη ράμπα, επειδή είναι χρόνια εδώ γνώριζα το αυτοκίνητο», σημείωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση».
     Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από αυτά που λένε οι γνωρίζοντες και πρόσωπα και πράγματα το ιστορικό της άγριας δολοφονίας έχει ως εξής.
    «Μέχρι να ξεσπάσει η οικονομική διαμάχη μεταξύ των δύο αδερφών Μαρίας (79 ετών) και Δέσποινας (77 ετών) με τον τρίτο αδερφό Σπύρο Καρνέση (85 ετών), ο Αντέλ-Αριστείδης θεωρούνταν από τη μητέρα τους, άνθρωπος της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες της LiFO, η γιαγιά Καρνέση είχε βαφτίσει χριστιανό τον Αντέλ-Αριστείδη, τον είχε πρακτικά υιοθετήσει και μάλιστα του είχε παραχωρήσει ένα σπίτι στη Γλυφάδα όπου και έμενε ο Ελληνοαιγύπτιος.
     Στα τέλη του 2022 ξέσπασε ένας σκληρός οικονομικός πόλεμος στην εφοπλιστική οικογένεια Καρνέση. Η Μαρία και η Δέσποινα Καρνέση κατηγόρησαν τον αδελφό τους Σπύρο Καρνέση ότι πήρε 325 εκατ. δολάρια από τους κοινούς λογαριασμούς και τα μετέφερε σε αποκλειστικά δική του εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μετρητά που είχαν συγκεντρωθεί στο κοινό «καλάθι» των αδιανέμητων κερδών από τη δραστηριότητα στην ποντοπόρο ναυτιλία.
     Με τον χρόνο οι δύο αδελφές θεώρησαν ότι ο Αντέλ-Αριστείδης, από τη στιγμή που εργαζόταν στις επιχειρήσεις του Σπύρου Καρνέση, ήταν και άνθρωπός του. Γι' αυτό φαίνεται ότι στο πλαίσιο της διαμάχης με τον αδερφό τους, έλαβαν την απόφαση να απολύσουν τον 74χρονο Ελληνοαιγύπτιο από το σπίτι που του είχε παραχωρήσει η μητέρα τους στην οδό Μεταξά στη Γλυφάδα, όπου ο Ελ-Μπουράυ διέμενε επί πολλά χρόνια»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου