ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: «ΘΑ ΜΟΥ “ΚΛ@ΣΕΤΕ” ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ Α…»!!

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024







ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: «ΘΑ ΜΟΥ ΚΛ@ΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ…»!

        «Είναι δέκα άτομα αυτά; Απαγορεύεται να    
          βρίσκεται τόσος κόσμος στην εξέδρα, 
          σταματήστε το παιχνίδι. Τι φέρατε ρε 10 
          μπράβους εδώ τι να κάνουν; Τι τους 
          έφερες; Τους μπράβους τι τους έφερες; 
          Να μου κλ@@@ καμιά μάντρα αρχ@@ τα 
          μουν@@@; Έφερε δέκα μπράβους εδώ 
          πέρα τι να κάνουν; Είναι δυνατόν;» 
          φώναζε ο δήμαρχος του Βόλου και 
          προεδρος ιδιοκτήτης της ομώνυμης 
          ομάδας ο Αχιλλέας Μπέος. 
     Όλα αυτά λίγο πριν ο διαιτητής του δείξει την κόκκινη κάρτα και τον αποβάλει από τον αγωνιστικό χωρο! Την γκρίνια ο κ. Μπέος την άρχισε με τη σέντρα! Βέβαια είχε δίκιο γιατί στην εξέδρα ήταν περισσότερα άτομα από όσα προβλέπει ο νόμος στην περίπτωση τιμωρίας του γηπέδου! Έτσι μόλις ο διαιτητής πληροφορήθηκε το τι ακριβώς συμβαίνει διέκοψε τον αγώνα και έσπευσε στον πάγκο της Βολιώτικης ομάδας και έδειξε την κόκκινη κάρτα! Από εκείνη τη στιγμή ποιος είδε το Θεό και δεν το φοβήθηκε!
          «Να περιμένεις εμείς δεν φεύγουμε»! 
     Είπε ο κ. Μπέος στο διαιτητή και ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα. Και φυσικά ζήτησε να παρέμβει ο Εισαγγελέας αλλά και ο Αστυνομικος διευθυντής προκειμένου να μετρήσουν… κεφάλια στην εξέδρα και αν υπάρχουν τα προβλεπόμενα 10 άτομα που επιτρέπονται λόγω του λουκέτου στα γήπεδα! Στο σημείο αυτό, ο δήμαρχος του Βόλου και ιδιοκτήτης της ομάδας απευθυνόμενος στην εξέδρα τόνισε  «…τι τους φέρατε ε; Να μου κλ@@@ καμιά μάντρα αρχ@@ τα μουν@@@; Έφερε δέκα μπράβους εδώ πέρα τι να κάνουν; Είναι δυνατόν;»!
     Στις σκηνές απείρου κάλους που σημειώθηκαν στο γήπεδο της Καισαριανής…μπαίνει και ο γνωστός πρώην διαιτητής και παράγοντας της Κηφισιάς Γιώργος Κασναφέρης. Μάλιστα απευθυνόμενος στην εξέδρα όπου είναι αλήθεια βρίσκονταν περισσότερα άτομα από τα προβλεπόμενα όπως έδειξε ζωντανά η τηλεόραση, είπε. «Διώξτε τους όλους από εκεί. Κόψτε τις μαλ@κιες. Άντε μην σας πάρει και σας σηκώσει»! 
     Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του περιστατικού και προκριμένου να συνεχιστεί ο αγώνας «κατέβηκε» στον αγωνιστικό χώρο, ο ιδιοκτήτης της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας. Διαβεβαίωσε μάλιστα τον Αχιλλέα Μπέο οτι «δεν υπάρχουν μπράβοι και δεν πρόκειται να τον πειράξει κανείς»! Ύστερα από αυτά ο Δήμαρχος Βόλου αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας του!
     Και όλα αυτά λίγες ώρες πριν ανοίξουν τα γήπεδα από τις 12 Φεβρουαρίου. Φανταστείτε τι έχει να γίνει εάν δεν ισχύσουν άμεσα τα μέτρα που πήρε η πολιτεία!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου