ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ!

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 202




ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ 
ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ 
ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 1-0 ΤΗΝ ΦΕΡΕΝΤΖΒΑΡΟΣ.  
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Στο 83 λεπτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να φθάσει στο γκολ και να πάρει μια σπουδαία και παλικαρίσια νίκη!
     Κέρδισε με 1-0 την Ουγγρική ομάδα, η οποία ζήτησε και είχε διευκολύνσεις από την Ποδοσφαιρική της Ομοσπονδία και θα έχει περισσότερες ημέρες προετοιμασίες και ξεκούραστα, θα υποδεχθεί την Πέμπτη τον Ολυμπιακό.
     Αντίθετα οι ερυθρόλευκοι εχουν παράπονα γιατί η Ελληνική Λίγκα δεν δέχθηκε την αίτηση τους την οποία στήριζε και ο ΠΑΟΚ για αναβολή του ντερμπυ! Έτσι με το ΟΧΙ της ΑΕΚ του Άρη και του Παναθηναϊκού (θα πάρουν την απάντηση όταν έρθει η ώρα!) και κάποιες λευκές ψήφους, δεν συμπλήρωσε τον αριθμό δέκα με αποτέλεσμα, το ντέρμπυ της Τούμπας, μεταξύ ΠΑΟΚ Ολυμπιακού, να γίνει κανονικά!   
Ντροπή 
ΤΟ VAR ΕΔΕΙΞΕ
     Στο 1’ κι’ολας λεπτό η Φερεντζβαρος κέρδισε φάουλ και ο Μπάργκα απξ θέση οφσαιντ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Όλοι πάγωσαν. Όμως το VAR έδειξε την πραγματικότητα. Οφσαιντ!
     Λίγα λεπτά αργότερα ο Ελ Κααμπί πάτησε περιοχή αλλά δεν τελείωσε  την φάση… και ο Ολυμπιακός έχασε μια καλή ευκαιρία.
     Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός διατήρησε την υπέροχη. Είχε κατοχή μπάλας. Και πάτησε πολλές φορές την περιοχή της Ουγγρικής ομάδας. 
ΓΚΟΟΟΛΛΛΛ ΑΛ ΚΑΑΜΠΙ 1-0!
     Ήταν το 83 λεπτό όταν ύστερα από μια ακόμη οργανωμένη επίθεση ο Ελ Κααμπί με διπλή προσπάθεια, από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Φερεντζβαρος σημειώνοντας το 1-0! 
     Στα υπόλοιπα λεπτά ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πετύχει και ένα ακόμη γκολ αλλά δεν μπόρεσε! 
     Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε στην Φερεντζβάρος να παίξει την μπάλα της. 
     Η ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη στη Βουδαπέστη! Είναι ένα δύσκολο ματς αλλά ο Ολυμπιακός αισιοδοξεί για μια ακόμη νίκη.
     Εκείνο που πρέπει να υπογραμμίσω είναι το γεγονός πως οι παίκτες της Ουγγρικής ομάδας έπαιξαν σκληρά και σε πολλές φάσεις σχεδόν αντιαθλητικά. Έτσι ο Σουηδός διαιτητής έβγαλε σε 4 ή σε 5 παίκτες της κίτρινη κάρτα!
     Ο Ισπανός προπονητής ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε τον Ολυμπιακό με αλλαγές στη μεσαία γραμμή και σε ειδικό ρόλο τον Φορτούνη.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου