ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ. ΕΦΗ ΚΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ Η ΜΙΣ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ…ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ
ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΜΙΣ ΓΙΑΝΓΚ Η ΕΦΗ ΚΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΣ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ!

     Όταν,   λίγο πριν προβληθεί το ρεπορτάζ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη,   φίλοι συνάδελφοι με ειδοποίησαν να δω κάτι που με ενδιαφέρει απόρησα! 
     Άλλαξα κανάλι έβλεπα το ΣΚΑΙ και συνδέθηκα με το MEGA.
     Βλέποντας το ρεπορτάζ για την ζωή της Έφης Κασσοπούλου της Μις Γιάνγκ και Μις Μίνι Φούστα (ήμουν πρόεδρος και στη φωτογραφία με βλέπετε τη στιγμή που με την μεζούρα μετράω το…μήκος της!!) γύρισα πολλά χρόνια πίσω!

     Ας δούμε το ρεπορτάζ και 
     τις δηλώσεις της Εφης Κασσοπούλου 
     
   «Από τη λάμψη των καλλιστείων, στα πρόβατα: Η Μις Γιανγκ Έφη Κασσοπούλου έγινε βοσκοπούλα σε χωριό της Πρέβεζας
     Για την απόφαση της να αφήσει την Αθήνα και να μείνει μόνιμα στην επαρχία, μίλησε η πρωήν Miss Young, στην, Έφη Κασοπούλου, το πρωί της Τετάρτης 7/2, στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, η οποία έκανε την εμφάνισή της μέσα από αρκετό διάστημα που έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. 

     Οι δηλώσεις της Εφης Κασσοπούλου

    «Σε ηλικία 16 ετών με κατεύθυνε η σχολή, όπου βρισκόμουν, στο να πάω στα καλλιστεία το 1982 και να πάρω τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Πήρα όμως τον τίτλο της Μις Γιανγκ. Σταρ Ελλάς τότε βγήκε η η Τίνα Ρούσσου και Μις Ελλάς η Ανθή Πριοβόλου. Ήταν μια όμορφη εμπειρία. Τα καλλιστεία τότε δεν εμφανίστηκαν στην τηλεόραση γιατί το κίνημα των φεμινιστριών τα μπλοκάρισε. Μετά τα καλλιστεία συνέχισα να δουλεύω σαν χορεύτρια σε μαγαζιά.
     Παντρεύτηκα, έκανα μια κόρη και έχω τέσσερα μικρά εγγονάκια που τα υπεραγαπώ. Την απόφαση να αφήσω την Αθήνα για να πάω στην επαρχεία την πήρα όταν είδα έγκυο την κόρη μου στο πρώτο της παιδί. Δεν με κρατούσε τίποτα πλέον στην Αθήνα, ήθελα να γυρίσω για να είμαι κοντά τους και έτσι τα εγκατέλειψα όλα… Δεν το πολυσκέφτηκα. Ήταν αυθόρμητο.
     Έχω κάποιες φίλες και κάποιους φίλους εδώ, συναντιόμαστε, τρώμε κάποιο φαγητό και δεν νιώθω μοναξιά. Έχω την καλύτερη παρέα εδώ»

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου