ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΣ!

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ
     Είναι γεγονός το οποίο δεν αμφισβητείται από κανέναν. Εάν δεν έχει κάποιος ανάγκη δεν βγαίνει στο δρόμο. Δεν κάνει διαδηλώσεις! Δεν φωνάζει! Με γνώμονα όλα αυτά οι αγρότες μας φθάνουν σήμερα με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα και θα στρατοπεδεύσουν στο Σύνταγμα! 
     Εδώ θα μείνουν σχεδόν μέχρι αύριο το μεσημέρι. Οι αγρότες μας, διαμαρτύρονται γιατί η κυβέρνηση τους έδωσε ψίχουλα. Και δεν έλυσε κάποιο από τα προβλήματα τους. 
      Από την πλευρά της η κυβέρνηση αφού τονίζει πως δίκαια διαμαρτύρονται οι αγρότες μας. Αλλά δεν υπάρχει και δεν μπορεί να τους δώσει κάτι άλλο!
      Τώρα από την Τροχαία θα τεθούν σε εφαρμογή τα ΕΚΤΑΚΤΑ μέτρα σήμερα και αύριο. Έτσι, λόγω του συλλαλητηρίου των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας, η Τροχαία ανακοίνωσε τα μέτρα της.   
  — Δρόμοι θα κλείσουν, ενώ αλλαγές θα γίνουν και στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς. 
       Οι αγρότες φτάνουν στην Αθήνα με τρακτέρ, αλλά και με πούλμαν, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο και για αυτό τον λόγο θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας. 
       Τα τρακτέρ θα κινηθούν συνοδεία περιπολικών, τόσο από το Κάστρο Βοιωτίας, όσο και από τα Μέγαρα, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν προκειμένου να κατευθυνθούν προς την Αθήνα.      
       Παράλληλα, τα πούλμαν που θα μεταφέρουν αγρότες θα σταθμεύσουν στο Ολυμπιακό στάδιο. Εξαιτίας των μέτρων θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των τρόλεϊ και των λεωφορείων.  

            Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν 

        Λόγω του συλλαλητηρίου των αγροτών, από το μεσημέρι της Τρίτης η Τροχαία θα θέσει σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 
        Συγκεκριμένα: 
- Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα: Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη. Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα.
- Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας γύρω από την πλατεία Ομονοίας.
- Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη λεωφόρο βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.
- Η βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.
- Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της βασιλίσσης Σοφίας.
         Να υπογραμμίσουμε πως παράλληλα με όλα αυτά τς μέτρα, η αστυνομία συστήνει στους οδηγούς να αποφύγουν τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν τα τρακτέρ, όπως και τους χώρους των εκδηλώσεων, προκειμένου να αποφευχθούν πρόσθετα κυκλοφοριακά προβλήματα.


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου