ΠΡΟΩΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΣΕ ΔΥΟ…ΗΜΙΧΡΟΝΑ!

Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2024



ΠΡΟΩΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΣΕ ΔΥΟ…ΗΜΙΧΡΟΝΑ!
      Ύστερα από τα τελικά αποτελέσματα της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2024 και το εισιτήριο της πρόκρισης που πήραν 4 ομάδες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, έχουμε εναν πρόωρο ΤΕΛΙΚΟ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν το εισιτήριο του τελικού σε δυο αγωνες! Οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης και Παναιτωλικός, ο οποίος πέρασε στην ημιτελική φάση για πρώτη φορά στην ιστορία του!
ΓΑΚ
     
Ο ΠΑΟΚ Ο…ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ!
     Με μια νέα πεντάρα ο ΠΑΟΚ…φιλοδώρησε τον Πανσερραϊκό και με σύνολο εννέα μηδέν (9) στα τέρματα, πήρε το…εισιτήριο και με φουλ τις μηχανές θα αντιμετωπίσει τώρα τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό! 
      Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος, στον οποίο ο ΠΑΟΚ με ηγέτη τον Κωνσταντέλια…ζωγράφιζε στη κυριολεξία!  Ο Πανσερραϊκός που δεν μπόρεσε ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό του ΠΑΟΚ παραδόθηκε χωρίς…αντίσταση!
       Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν κατά σειρά ο Σ. Τζίμας στο 20', ο Αντ. Ζίβκοβιτς στη 26', ο Αντ. Ρικάρντο στο 82', ο Μπ. Τόμας στο 85' και ο Ιωάν Κωνσταντέλιας στο 90+1' ποφ ήταν και το ποιο ωραίο γκολ! 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΥ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΟΚ 
     Αυτή την φορά η τύχη ήταν με το μέρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος κατάφερε στο 90+5’, ανατρέποντας το 1-2 του πρώτου αγώνα να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπυ του κυπέλλου. 
      Ο Ατρόμητος που έπαιξε αμυντικά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Παναθηναϊκό και μετά το 1-0 θέλησε να πάει το παιχνίδι στην παράταση. Δεν τα κατάφερε όμως γιατί δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής, από τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα,  σφυρίζει την λήξη του αγώνα  ο Παναθηναϊκός με μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο του γκολ παίρνοντας και την πρόκριση.
         Τα γκολ σημείωσαν ο  Ρ. Πέρεθ στο 35' και ο Φ. Μλαντένοβιτς στο 90+5'

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ
      Μπορεί ο ΟΦΗ να είχε κατοχή μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Παναιτωλικός όμως είχε την τύχη και την ουσία. Πέτυχε τρία γκολ και σε συνδιασμό με την νίκη του 2-1 και στο Ηράκλειο προκρίθηκε, με συνολικό 5-2 τερμάτων, για πρώτη φορά στην ιστορία του στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος όπου και θα αντιμετωπίσει τον Άρη, ο οποίος την Τριτη στο Βόλο πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Νίκη την οποία ομως είχε νικήσει στο Χαριλάου με 2-1! 
       Τα τρία γκολ του Παναιτωλικού ο Φ. Ντουάρτε στο 38' ο Ηλ. Χατζηθεοδωρίδης στο 59' και ο Φ. Πέρες στο 90+3' Ενώ το γκολ του  ΟΦΗ πέτυχε ο Άαρ. Λ. Ισέκα στο 72'

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου